KONEC JE

Pia spet samska: Prekinila sva stike

Objavljeno 13. november 2015 22.57 | Posodobljeno 13. november 2015 22.57 | Piše: A. K.
Z Američanom, ki živi v Londonu, sta prekinila stike, ker si ne želita istih stvari.

Zmagovalka resničnostnega šova Big Brother Pia Filipčič je pred kratkim spregovorila o skrivnostnem Američanu, ki je ogrel njeno srce.image Priznala je, da je svojega izbranca spoznala v ljubljanskem Cirkusu leta 2013, nato pa ga je še obiskala v Londonu.

A čeprav so bili njeni načrti še pred kratkim polni ljubezenskih upov, je Pia zdaj priznala, da z Američanom, ki v Londonu dela v neki ugledni restavraciji, nista več skupaj. »Pred kratkim sva prekinila vse stike, zato tudi selitev v London odpade. Vseeno pa v kratkem načrtujem pobeg v London, saj sem obljubila, da bom tudi kolegom razkazala to čudovito mesto,« je Pia razkrila na facebooku Big Brother Slovenija – Vse o dogajanju.

Na vprašanje, zakaj sta prekinila stike, je Pia odgovorila: »Oba sva mlada in si trenutno želiva različnih stvari.« O svojem sanjskem moškem je povedala, da se njeni ideali spreminjajo, zato bo počakala še nekaj let, da dozori in ugotovi, kaj išče in pričakuje od svojega partnerja. »Definitivno pa še vedno prisegam na preproste fante.«

Deli s prijatelji