POD NOŽ

Pia iz BB ima datum za prvo operacijo

Objavljeno 30. oktober 2015 12.11 | Posodobljeno 30. oktober 2015 12.12 | Piše: S. N.
Pred Pio je kar nekaj operacij. Obljublja pa, da ne bo postala ‘plastik fantastik‘.

Pia Filipčič je javno brez dlake na jeziku že večkrat opisala, zakaj in kako se je odločila za operacijo prsi. Že novembra pa gre Pia spet pod nož. Kot je že napovedalaimage, si bo res operirala nos. V Zagrebu. Kot je priznala v oddaji Vroče z Leo na TV 3, je nos nikoli ni zares motil. Si je pa premislila, ko je videla fotografije, kakšen je njen nos zdaj in kakšen bo po operaciji. 

Obljublja, da ne bo 'plastik fantastik'

Ob tem pravi: »Ne bom postala 'plastik fantastik', ampak ta nosek si bom še popravila.« Obljublja pa, da operaciji nosa ne bodo sledile še obdelave ustnic, ličnic ... 

Toda Pio čaka še zahtevna operacija spremembe spola, s katero se bo za vselej poslovila od penisa. Pia je v oddaji zatrdila, da operacija bo in da hodi enkrat mesečno v Beograd. In kdaj okvirno bo Pia postala popolna ženska? Operacija naj bi se zgodila konec letošnjega decembra ali v začetku januarja prihodnje leto. Ponovila je, da jo je strah tega posega, čeprav si ga je želela že od malih nog. Vendarle gre za zahtevno zadevo ...

Prestala bi 300-krat večjo bolečino

Za dosego cilja in izpolnitev želje je Pia pripravljena pretrpeti tudi hude bolečine. V oddaji je med pogovorom o operaciji, s katero si je povečala prsi, dejala, da bi prestala tudi 300-krat večjo bolečino. »Ko gledam za nazaj, je bila zelo težka operacija. Prsi so pomemben del ženskega telesa, brez njih ne bi bila to, kar sem danes,« je dejala.

»Dva do tri tedne sem zjutraj zelo težko vstajala iz postelje … Marsikaj delaš z zgornjim delom telesa, nato pa sem morala vse s trebuhom in ritjo, nisem se namreč smela opirati na roke. Bilo je kar težko in boleče, ampak je bilo vredno,« se spominja Pia.

Deli s prijatelji