TESTIRANJE

Peter Poles preizkuša, koliko je sposoben barovec Emi

Objavljeno 07. avgust 2015 14.14 | Posodobljeno 07. avgust 2015 14.19 | Piše: A. K.

V znani ljubljanski gostilni se uvaja dvakrat na teden, s službo pa je zadovoljen.

Polesa bomo na malih zaslonih kmalu videli v nekoliko drugačni vlogi.

Medtem ko so si številni barovci po koncu šova privoščili dopust in počitnice, nekateri med njimi pa nimajo niti zaposlitve, se drugi trudijo po najboljših močeh, da bi svojo prepoznavnost iztržili čim bolje. Med njimi je zagotovo Emi Nikočević, ki je že med šovom napovedoval, da bo v prihodnosti dobro skrbel za samopromocijo.

Emi nam je že pred časom zaupal, da je odprl svoje podjetje in da ima registriranih kar 17 dejavnosti, med drugim je zaposlen na radiu, največ časa pa prebije za točilnim pultom. Izvedeli smo, da naj bi ga pod svoje okrilje vzeli Peter Poles in njegova družabnika Peter Brumnić in Pika Justinek Brumnić.

Zadovoljni Emi se uvaja

Nekdanji barovec naj bi se trenutno v znani ljubljanski gostilnici, ki jo je trojica prenovila, uvajal, Polesa pa smo vprašali, kako so zadovoljni z njim. Nad našim vprašanjem je bil sprva malce začuden in nam je povedal, da se je vrnil z dopusta, da sta za kadrovanje pristojna Peter in Pika in da ne ve, da Emi dela pri njih.

O novi službi smo povprašali tudi Emija, ki v Rožni dolini dela dvakrat na teden, povedal pa nam je še, da mu je tam izredno všeč, saj se lahko nauči veliko novih stvari. Zadovoljen je tudi s plačilom, njegova nova sodelavka pa je Karmen Medvedek iz oddaje Bog ne daj, da bi crknu televizor, o kateri smo pred kratkim poročali, da se je razšla z Gregorjem.

Deli s prijatelji