OJEJ

Ogorčeni Damjan: Vita me je pustila sredi avtoceste

Objavljeno 16. junij 2015 15.43 | Posodobljeno 16. junij 2015 15.43 | Piše: A. K.
Damjan je spregovoril o neljubem dogodku, zaradi katerega je z Vito prekinil stike.
Barovec Damjan.

Pred odhodom v Ljubljano, kjer je glasno navijal za finalista Črta Banka, je barovec Damjan Brajko na facebooku prosil za prevoz do Ljubljane, pod njegovo objavo pa se je pojavil komentar, naj »pazi, da spet ne naleti na kakšno avšo, ki ga bo pustila sredi avtoceste«.

Po finalni oddaji smo se pogovarjali z Damjanom in ga povprašali o neljubem dogodku. »To je povezano z Vito, ki me je dejansko pustila v Kranju. Šli smo delat v Planet Tuš in bila sva dogovorjena, da grem z njo do Kranja in nazaj. Kar naenkrat se ji je 'odpeljalo' in me je pustila sredi avtoceste na bencinski črpalki,« nam je zaupal Damjan, ki dogodka ne bo tako zlepa pozabil.

Odpeljala se je z njegovimi ključi

Ponj je prišel prijatelj, Vite pa ni želel takoj okregati. »Imela je namreč moje ključe od poslovnih prostorov, stanovanja, majico, opremo in do četrtka, ko je prišla na Obalo, sem bil prijazen. Ženska ima bipolarno motnjo in nisem vedel, kaj lahko pričakujem. Ko mi je prinesla stvari nazaj, sem jih vzel in sva prekinila stike,« je še povedal Damjan, ki nam je pred kratkim zaupal, da z Vito ne bosta več sodelovalaimage.

Deli s prijatelji