KMETIJA: NOV ZAČETEK

Nikova mama o Maji molči, na fotografijah je pa ni

Objavljeno 25. november 2015 08.47 | Posodobljeno 25. november 2015 08.47 | Piše: S. U., T. L.

»O njej ne želim govoriti.«

Vsi so bili iskreno veseli ponovnega snidenja, o Maji pa niti besede.

Na posestvu, kjer se dogaja resničnostni šov Kmetija: Nov začetek, je tokrat Nika obiskala družina. Vsi so bili iskreno veseli ponovnega snidenja, domači pa so Niku prišepnili, da so zelo ponosni nanj in veseli, da se končno vidijo. Potem ko se več mesecev niso videli, se družina ni povsem sprostila na srečanju, zdelo pa se je, da predvsem mama želi Niku nekaj povedati. Pa za to ni bilo priložnosti, saj družine kamere niso pustile same niti za sekundo. Mama je prepričana, da si med vsemi tekmovalci Niko najbolj zasluži zmago. 

Seveda je med pogovorom mladeniča najbolj zanimala Maja. Pričakoval je namreč, da bo tudi ona prišla na obisk. Zanimalo ga je, ali se jim je kaj oglasila. Mama mu je na kratko odvrnila, da sta po telefonu »gučale« oziroma se pogovarjale. »Glede Maje nimam kaj, ker ni moj otrok, jaz stojim za svojim otrokom. O njej ne želim govoriti,« je dejala Nikova mama. Dominika pa je celo opazila, da Maje ni bilo niti v albumu s fotografijami, ki mu ga je prinesla družina.

Maja gor ali dol, po obisku družine je Niko dejal, da je občutek super, saj je na srečanje čakal toliko mesecev. Je pa pred odhodom mama zašepetala Niku na uho. Kaj je dejala sinu, pa kamere niso ujele.

Deli s prijatelji