GROŽNJA Z BOMBO

Nika Kljun preživela dramo na letalu: Ko si v zraku in kličeš angele ...

Objavljeno 18. november 2015 10.00 | Posodobljeno 18. november 2015 10.00 | Piše: Mo. S.

»Ne morem verjeti, da se mi je to zgodilo … Skušam ostati pozitivna in hvaležna, da smo varni,« je sporočila znana plesalka.

Nika Kljun je minule dni plesala z Justinom Timberlakom, v sredo pa potuje v Slovenijo.

Na enem od letal, ki sta morali v ZDA zasilno pristati zaradi grožnje z bombo,image je bila tudi naša plesalka in koreografinja Nika Kljun. Na srečo se je tudi zanjo vse končalo dobro, saj je šlo očitno za lažni preplah, gotovo pa bo dogodek še dolgo ostal v njenem spominu.

»Angeli obstajajo«

Kmalu po pristanku se je oglasila na spletnih omrežjih in sporočila, da je z njo vse v redu: »Tisti trenutek, ko si v zraku in kličeš angele, naj te rešijo … Angeli obstajajo.«

Prijatelji so jo v strahu povprašali, kako je, Nika pa se je vsem skupaj zahvalila za skrb. Zapisala je, da na letalu niso našli bombe, tako da bodo zdaj ponovno vzleteli. »Nikoli si nisem mislila, da bom izkusila kaj takšnega.« Dejala je, da še nikoli ni bila tako prestrašena. »Ne morem verjeti, da se mi je to zgodilo … Skušam ostati pozitivna in hvaležna, da smo varni,« je sklenila znana plesalka, ki si kruh služi čez veliko lužo.

Njena mama Janja Pušl ji je na facebooku zaželela varen let in ji sporočila, da vsi domači mislijo nanjo, oče Zoran Kljun pa je zapisal, da bi jo rad kmalu videl.

Deli s prijatelji