SAM SVOJ ŠEF

Ne izgublja časa: Emi jih ima kar sedemnajst

Objavljeno 11. julij 2015 23.24 | Posodobljeno 11. julij 2015 23.24 | Piše: A. K.
Kralj čistoče ima registriranih kar sedemnajst dejavnosti.

Podjetni barovec Emi Nikočević se je po koncu šova odločil, da ne bo izgubljal časa in da bo izkoristil medijsko prepoznavnost. Zaupal nam je, da je odprl svoje podjetje, ki nosi ime Kralj čistoče. Za kralja čistoče se je Emi okronal že v omenjenem baru, kjer je velikokrat bentil zaradi nereda, ki so ga za seboj puščali nekateri njegovi sotekmovalci.

Rad dela po svoje

»Svoje podjetje sem odprl zato, ker rad delam po svoje, in tako imam možnost početi več stvari hkrati in sem sam svoj gospodar, kar pomeni, da razpolagam s svojim časom in delovnikom,« nam je zaupal Emi in dodal, da je pri njem doma stanovanje tako čisto, da bi ga lahko primerjali z lekarno. »Že od majhnega rad pospravljam. Tako so me vzgojili doma in to je že zdavnaj postala moja navada,« pravi Emi in priznava, da ga najmanj veseli pospravljanje in sortiranje oblačil.

Njegovo podjetje smo poiskali tudi na Ajpesu in ugotovili, da ima Emi registriranih kar sedemnajst dejavnosti, med drugim strežbo pijač, pospravljanje in čiščenje, umetniško ustvarjanje in uprizarjanje, pospeševanje prodaje, promocijo, radijsko dejavnost in številne druge.

Deli s prijatelji