DEBATA

Napeto: jezikavi Emi dregnil v primorski klan

Objavljeno 28. junij 2015 22.36 | Posodobljeno 28. junij 2015 22.36 | Piše: A. K.
Barovci razpravljajo na facebooku.

Resničnostnega šova Bar je konec, a videti je, da sta klana razdeljena in oddaljena kot še nikoli. Čeprav so si nekateri barovci, kljub temu da si v šovu niso bili ravno naklonjeni, obljubili poslovno sodelovanje, se vroče glave po finalu niso ohladile. Barovec Emi, ki je bil med barovci najbolj glasen in klepetav, je tako na facebooku Primorcem vrgel kost za glodanje.

»Se mi kar sladko smeji«

Zapisal je, da je prebral Črtov intervju. »Resnično se vidi ta primorski klan. Pravi, da so znali delati le Joel, Rene, Sanja in Damjan. Se mi kar sladko smeji. To, da je Suzi delala največ prometa, da je Ivona močnejša na koktejlih, da ne govorim o mojih dogodkih, kot so salsa, zumba, karaoke, otroška delavnica in evrovizija. In da ne govorim še o sposobnostih Miloša in Eve,« je zapisal Emi.

Pod njegovim zapisom pa se je takoj oglasila Suzana, ki je navrgla, da je Sanja stara 28 in ne 24 let. »Po mojem so jo zamenjali z mano,« je dodala. Kako naj bi bilo to povezano s Emijevim zapisom ni pojasnila. se je pa oglasil tudi zmagovalec Bara Črt Banko.

Nima namena blatiti

Oglasil se je tudi zmagovalec Bara Črt Banko. Pojasnil je, da ga je Emi s svojim zapisom močno razočaral. »Emi, prosim, ne piši neumnosti. Ko rečem, da se je Emi trudil in da mi na začetku ni bil všeč, potem pa vedno bolj in da sem te opozarjal, naj ti ne stopi v glavo in da naju vsi hvalijo, tega ne objavijo. Zakaj je tako, ne vem. Zame so pač bili najboljši delavci Joel, Sanja, Brajko in tako je. Če vas naštejem vse po vrsti, ne vem, kaj sem naredil. Vesel sem, če so vsi sposobni, in naj zdaj vsak dela, kar si želi, in se medijsko izpostavlja. Jaz sem prišel v Bar oddelat in to je to. Kaj se bo zdaj dogajalo, ne vem, nimam pa v načrtu blatiti ljudi, samo odgovarjam na vprašanja, ki jih zastavljajo tudi tebi. Tudi ti imaš svoje mnenje in ga spoštujem.«

Emi mu je odgovoril, da samo izraža svoje mnenje in komentira dogajanje s svojimi oboževalci. »Pljuval pa nisem po nikomur,« je še dodal.

Deli s prijatelji