ODZVALA SE JE

Mojca Mavec o Miši Molk: Ne razumem takih objav

Objavljeno 03. februar 2015 14.51 | Posodobljeno 03. februar 2015 14.51 | Piše: A. K.
O Miši pravi, da je neposredna in spontana, ne razume pa njene objave na facebooku.
Miša pravi, da ne pozna panike.

Miša Molk je v nedeljo na facebooku razkrila neobjavljeni del intervjuja, v katerem je okrcala urednike na TV Slovenijaimage, brez dlake na jeziku pa je povedala tudi, kaj si misli o Mojci Mavec.

»In potem me pred dnevi sreča na hodniku večno izmuzljiva in malce tudi sprenevedava Mojca Mavec in reče: 'Kaj mečkaš s to oddajo?' In mimogrede pozabi na vse svoje goljufije in mečkarije, prek katerih si je ustvarjala medijsko podobo, na prošnje in tegobe, preden je njena oddaja zagledala luč slovenskega televizijskega sveta. Prav jaz sem umestila njeno oddajo Čez planke v program. A ko se je po vseh padcih uspela rehabilitirati v jutranjem programu, Ljerka tam, Ljerka zdaj tu, je dobila moč izreči nekaj samozavestnega. Ojej, ojej …«

Mojca je ne razume

Mišina objava se je razširila kot požar, videli in komentirali so jo številni, tudi Mojca Mavec. Vprašali smo jo, kaj meni o Mišinem zapisu in v kakšnih odnosih sta zdaj. »Če ste kdaj srečali Mišo, potem veste, da je gobčna, neposredna, spontana, tako smo vedno komunicirali v njenem uredništvu in tako so bile tudi izrečene moje besede o njeni oddaji. V času njenega urednikovanja je prišlo v program mnogo priljubljenih oddaj, med njimi tudi Čez planke, to smo sodelavci vedno radi poudarili, tudi v medijih, ne razumem pa takih objav na facebooku, res ne,« se je odzvala na Mišine ostre besede.

Vprašanja smo naslovili tudi na slednjo, in sicer nas je zanimalo, kako so se na njeno objavo odzvali v službi, ali je bila deležna kakšne kritike, ali je v službi srečala Mojco in kaj trenutno počne, če ne pripada nobenemu uredništvu, a na naša vprašanja ni želela odgovarjati. 

Deli s prijatelji