VROČI PIKNIK

Miloš razkril, zakaj s Pio nikogar celo uro nista spustila v stranišče

Objavljeno 05. julij 2015 10.23 | Posodobljeno 05. julij 2015 10.49 | Piše: Anita Krizmanić
Priznal je, da sta se zaprla v žensko stranišče.

Poročali smo, da naj bi se barovec Miloš Mar in zmagovalka resničnostnega šova Big Brother Pia Filipčičimage na prvem reality pikniku, ki se je odvijal pred kratkim, na ženskem stranišču predajala strastem. Miloš nam je razkril, kaj se je dogajalo. »To je bila parodija na moj zadnji večer v Baru, ko so mi s kamerami vdrli na stranišče, kjer sva seksala s punco,« pravi Miloš.

Eksplozija na facebooku

Dodal je, da sta se s Pio na stranišče zaprla namenoma, da bi se o tem pisalo in govorilo, pozneje pa sta si nežnosti izmenjevala tudi v enem od nočnih klubov v Ljubljani, a je bilo tudi to zaigrano. »Tam sva bila objeta, se poljubljala na lica in podobno. Seveda so nama vsi nasedli. To, kar se mi je pozneje zgodilo na facebooku, se mi ni niti po izstopu iz Bara. Niti prvič niti drugič. Facebook je skoraj eksplodiral, saj sem prejel dva tisoč sporočil,« je v smehu pojasnil Miloš.

O Pii je dejal, da je prijetno dekle, spoznala pa sta se šele na pikniku. »S Pio sva v zelo dobrih odnosih. Pred piknikom sva se pogovarjala prek facebooka. Je v redu oseba, nekaj zelo posebnega. Je čudaška v zelo pozitivnem smislu,« o Primorki pravi Miloš, ki dodaja, da je velik podpornik homoseksualcev, saj je v preteklosti zanje organiziral dogodke in na splošno ima veliko prijateljev, ki so istospolno usmerjeni. »Ko sem imel v življenju največ težav, mi je gej skupnost stala ob strani in zato sem se tudi šel take igrice. Mogoče tudi zato, ker si je Emi kar rezerviral Pio, češ, jaz sem iz šova Bar in sem gej, ona pa je, kar je,« pravi Miloš.

image

Kam je svoj nos vtaknil Emi

Prepričan je, da je medijem zgodbo, da je seksal s Pio, prodal prav Emi. »Želim si, da se malce zamisli in dojame, da tudi drugi ljudje o njem vedo določene stvari. Naj se malo umiri. Jaz sem bil po Baru dva ali tri dni zamorjen, saj so ljudje govorili, da sem psihopat, a sem pozneje dokazal, da se ne morem zlomiti kar tako. Novico o Pii in sebi sem želel sprožiti sam. Vse skupaj je bilo mišljeno kot parodija na Bar, saj smo se konec koncev dobili na reality pikniku. Če ste želeli šov, ste ga tudi dobili, in to sva s Pio rekla, ko sva prišla iz stranišča,« pravi Miloš, ki se zadnje čase pogosteje kot z barovci druži s tekmovalci Big Brotherja.

Še posebej so mu pri srcu Pia, Tibor, Ana Mari in Ana. »Všeč mi je, kako so stkali prijateljske vezi in so kot družinica, ne pa kot mi barovci. Organiziramo dogodek in ne povabimo ljudi, ki so z nami soustvarjali to zgodbo,« pravi Miloš, ki bo še ta mesec pripravil dogodek, na katerega bo povabil vse nekdanje sotekmovalce, ne glede na to, ali so se v šovu razumeli ali ne.

Deli s prijatelji