ŽE DRUGIČ IZ BARA

Miloš: Imam težave, ki si jih doslej nisem hotel priznati

Objavljeno 16. maj 2015 16.48 | Posodobljeno 16. maj 2015 00.15 | Piše: Mo. S.
Pravi, da je bil to zanj osebni preizkus, ki pa ga ni opravil.
Miloš.

V Baru je še enkrat počilo. Miloš Mar, ki je šov enkrat že zapustil po svoji volji, je to storil še drugič.image Kamere so ga skupaj z dekletom ujele med vročimi igricami v toaletnih prostorih, nato pa se je razburil, se sporekel z dekletom, spregovoril nekaj kletvic in se na hitro poslovil. 

Po odhodu domov je postal zgovornejši na spletnih omrežjih, kjer je med drugim priznal, da ima težave, ki si jih do zdaj ni hotel priznati. »To je bil zame osebni preizkus, ki ga nisem prestal. Sem pa o sebi dobil sliko, ki mi bo pomagala postati boljši človek. Imam težave, ki si jih doslej nisem hotel priznati oziroma jih ignoriral, tokrat pa bom naredil vse, da naredim pravo stvar zase in svoje bližnje,« je zapisal v enem od komentarjev na facebooku.

image

»Bolezen se lahko zdravi, neumnost pa ne«

Prek twitterja pa je sporočil: »Moram povedati, da alkohol ni dobra stvar zame. Sname se mi in zato se ga zavoljo bližnjih odrekam in 'sedlam' na zdravila.«

»Veliko bolj primitivno se mi zdi to, da se ljudje ne zavedajo, da je psihična bolezen, bolezen, kot pa besnenje psihičnega bolnika. Mogoče sem pristranski, ampak ravno toliko, kot sem pacient, sem tudi dober človek. Nekdo, ki nima niti polovice kapacitete mojega dojemanja in čustev, je razumljivo, da tega ne more dojeti. Bolezen se lahko zdravi, neumnost pa ne,« je zapisal kasneje na facebooku in dodal, da sprejema vso odgovornost, ki mu jo nalaga njegovo ravnanje. Vprašuje pa se, ali je krivda le njegova …

»Starši, imejte radi svoje otroke in njihovim možganom dajte kvalitetne hrane. Vi, odrasli, pa vedite, da nikoli ni prepozno nekaj storiti zase. Zdravje se začne v glavi,« pravi Miloš.

Očitno se boji tudi za zvezo s svojim dekletom, saj upa, da bo šla lahko skupaj z njim prestala vse to, kar se mu dogaja. »Zdaj potrebujem pomoč bolj kot kadar koli prej,« je priznal.

image

 

 

Deli s prijatelji