5 PREDRZNIH

Miha: Ljudje smo živali in nismo ustvarjeni za monogamijo

Objavljeno 15. januar 2015 21.33 | Posodobljeno 15. januar 2015 21.33 | Piše: S. N.
Menjavo partnerjev imamo v genih in nagon naredi svoje, pravi Miha Kavčič, ki smo ga spoznali v šovu Kmetija: Nov začetek.
Miha.

Ali imate med ljubljenjem oči zaprte ali odprte?

Odvisno. Mislim, da nas sam užitek pripravi, da jih zapremo. Je pa res, da rad gledam partnerja v oči. Se mi zdi, da se tako energija hitreje prenaša. Rad imam tudi ogledala, da opazujem dejanja še s katerega drugega zornega kota.

Kaj menite o seksu za eno noč?

Nič novega. Mislim, da ga je vsak že izkusil. Na koncu koncev je seks nekaj čudovitega, četudi je za eno noč. Pomembno je, da se zaščitimo in poskrbimo za zdravje. Drugače ga ne obsojam.

Se raje slečete sami ali se pustite sleči?

Mislim, da se po navadi slečem kar sam. Ali pa sem slečen kar ves čas. Načelno sem doma itak vedno samo v spodnjem perilu, tako da fantje nimajo težav s slačenjem.

Največja neumnost, ki ste jo storili zaradi ljubezni?

Definitivno sem preveč časa posvetil ljubezni in zanemaril svoje interese. Ljubezen nam je vsem v pogubo, pravijo. Mislim, da je nadležna tista zaljubljenost, ki nas sili, da počnemo bedarije in se nekomu preveč predamo, saj lahko to kdo hitro izkoristi. Sem se pa naučil, da zaljubljenost hitro prezrem, ker ni realna. Veliko pomembnejše so druge stvari.

Ali bi oprostili prevaro?

Prevaro znam tolerirati in jo na neki način oproščam. Ljudje smo živali in nismo ustvarjeni za monogamijo. Menjavo partnerjev imamo v genih in nagon naredi svoje. Je pa res, da je seks eno, drugo pa so čustva. Odvisno, kdo je prevaral koga in zakaj. Načelno pa je pomembno, da si do partnerja iskren do zadnje točke in poskušaš skok čez plot preprečiti.

Deli s prijatelji