KONEC

Masterchef Sašo o bivši: Ni uživala v moji kuhi

Objavljeno 12. julij 2015 22.01 | Posodobljeno 12. julij 2015 22.01 | Piše: A. K.

Z dekletom sta se razšla po dvanajstih letih zveze.

Sašo Miljuševič.

Sašu Miljuševiču se je pred tedni, ko je zmagal v kuharskem šovu Masterchef, življenje obrnilo na glavo. Poleg tega, da je postal medijsko prepoznaven, ima polne roke dela, v intervjuju pa nam je zaupal, kakšni so bili občutki po zmagoslavju.

Povedal je, da sta z očetom od nekdaj delila ljubezen do kuhe, saj je bil tudi njegov oče gostinec. Otroštvo je preživel v kuhinji, kar ga je tako žalostilo kot tudi zabavalo. »Starši delajo, ti pa se moraš zabavati na svoj način. Jaz sem to zabavo našel v kuhinji, kjer sem namesto igrač dobil krompir.«

»Kuha se ji je zdela izguba časa«

Beseda je v intervjuju za Story nanesla tudi na njegovo nekdanje dekle, s katero sta bila par 12 let. »Razšla sva se ravno, ko sem prišel v šov. Trenutno nimam dekleta in mi tako ustreza. Bila je malo čudna glede hrane, še bolj kot jaz. Jedla bi samo suho sadje in vse, kar je ekstra zdravo. Če se ne motim, se temu reče ortoreksija. Nikoli ni uživala v moji kuhi, zato sva se nekako tudi razšla. Ker sem videl, da to ni to,« je o bivši povedal prvi slovenski masterchef.

Dejal je še, da se je njegovi bivši kuha zdela popolna izguba časa. »Ko sva bila še mlad par, sem veliko kuhal, ampak sem hitro videl, da to njej nič ne pomeni oziroma jo celo moti,« pravi Sašo in dodaja, da mu je bivša večkrat očitala, »kaj to kuha in da se bo zredila«.

Deli s prijatelji