PO ŠOVU

Maruša se po izbruhih v Kmetiji ne boji za službo

Objavljeno 13. november 2015 20.17 | Posodobljeno 13. november 2015 20.18 | Piše: A. K.
V pogovoru nam je med drugim zaupala tudi svoje načrte za prihodnost.
Maruša pravi, da je vedno stala za svojim mnenjem.

Maruša je bila v šovu Kmetija: Nov začetek tarča kritik gledalcev, ki so tako njej kot Fakiju zamerili, da se nista bila, ko je bila glava družine Barbara, sposobna prilagoditi situaciji in sprejeti avtoritete. Maruša nam je povedala, da komentarjev na spletu ne bere pogosto, ob tem pa je dejala, da sta s Fakijem vedno normalno sprejemala avtoriteto drugih, tudi Barbarino.

»Jaz sem celo nekajkrat rekla, da je v redu glava družine. Težava je bila v tem, da se je ona do nas obnašala, kot da smo ostali 'poden'. Do nas je prihajala vzvišeno in nam vsako stvar po petkrat ponovila, obenem pa se je zavedala, da naloga ne bo opravljena, če fantje ne bodo delali. Mislim, da sem sprejemala njeno avtoriteto in nisem naredila nič takega, zato so ti očitki brezzvezni,« pravi Maruša, ki se ne boji, da bi ji grdo obnašanje, ki ji ga očitajo gledalci, škodilo pri iskanju službe.

Službe trenutno ne išče

»S Fakijem sva bila v Kmetiji taka, kot sva. Ljudje naju poznajo taka. Imam reference, ki so pri iskanju veliko bolj pomembne, kot je ta šov. Kar se mene tiče, sem dokazala, da stojim za svojim mnenjem, kadar imam prav, zato se ne bom sekirala zaradi Kmetije oziroma, ker bi imela ta vpliv na iskanje službe,« pravi Maruša. Službe trenutno ne išče, saj mora dokončati magistrsko nalogo. »Ko bom službo iskala, se bom tega lotila resno.«

Maruša, ki se že privaja na življenje zunaj šova, je morala posestvo zapustiti zaradi premočne Jacqueline. Zanimalo nas je, kaj poreče na to, da se je Jasna Kuljaj ponorčevala iz njenih besed, da si bo spremenila ime in identiteto, če jo premaga starejša tekmovalka. »To, kar sva se na seniku pogovarjala s Fakijem, je bila res šala. Jacqueline nisem nikoli podcenjevala in sem vedela, da me bo premagala. Jaz sem se borila, a sem bila 'prešvoh' za tak dvoboj. Zmotilo me je le to, da je ves čas govorila, da jo bolijo zapestja in hrbtenica, in se je zaradi tega izogibala težkim fizičnim delom, potem pa je izbrala dvoboj moči in se hvalila, da je močna in bo zdržala ne vem koliko časa,« je še povedala Maruša.

image

Zakaj je izbrala Beti

Pogovarjali sva se tudi o načrtih za prihodnost, saj je pred vstopom v šov dejala, da si želi opraviti tečaj za striženje psov in celo odpreti pasji salon. »Želim si opraviti ta tečaj, poleg tega pa si želim biti sprehajalka psov,« pravi Maruša, ki se zaveda, da je pasjih salonov pri nas veliko, a dodaja, da bi bil njen nekaj prav posebnega. O svojih zamislih z nami ni želela govoriti, saj pravi, da svoje ideje še razvija. Spregovorila je tudi o tem, zakaj je psičko Beti s sabo vzela v šov, drugo pa pustila doma.

»Beti je name veliko bolj navezana kot druga psička in je od naju s Fakijem veliko bolj odvisna, ker je k nama prišla iz zelo težkih razmer. Drugi psički je vseeno, kje je, samo da ima nekakšno pozornost. Bila je v zelo dobrih rokah, poleg tega pa je imela družbo še enega kužka,« nam je še zaupala.

Deli s prijatelji