PRIPRAVLJATA PRESENEČENJE

Marjetka Raayu zaplenila slušalke

Objavljeno 18. marec 2015 11.37 | Posodobljeno 18. marec 2015 11.37 | Piše: A. K.
Doma imata približnost 20 parov slušalk, katere bosta vzela na Dunaj pa se še nista odločila.
Marjetka in Raay kot duo Maraaya.

Pred kratkim smo poročali o tem, zakaj zmagovalca Eme Marjetka in Aleš Vovk - Raay stavita na slušalke,image ki so postale njun zaščitni znak, zdaj pa sta nam še zaupala, koliko parov jih imata doma in katere bosta vzela s seboj na Dunaj, kjer bosta zastopala Slovenijo na Evroviziji.

Raay pravi, da nimata vsak svojih, temveč so slušalke večinoma skupne. »Pravzaprav so bile moje, zdaj pa mislim, da sploh ni več takih, ki so moje, ampak jih imam bolj na uporabo takrat, ko gospa ne nastopa z njimi,« je Raay povedal v smehu, Marjetka pa je priznala, da jih imata med 15 in 20.

Že izbirata nove

»Najljubše so nama tiste, ki so tudi najkvalitetnejše, se tudi vidi, ne le sliši razlika. Rada kombinirava zvok in videz na visoki ravni. Priljubljene in najbolj poznane Sennheiser so mi najljubše, ker jih tako v studiu lahko uporabljam, pa še videti so odlično,« dodaja Raay.

Marjetka nam je še zaupala, da za Dunaj že izbirata slušalke, pripravljata pa tudi posebno presenečenje. »Nad enimi sva se že popolnoma navdušila, mislim, da sploh še niso uradno zunaj. Nagibava se k črnim. Z malce belega morda … Ja, na Evroviziji bodo vsekakor nove.«

Deli s prijatelji