IZPOVED

Mama ga je zapustila. Denis: Morala bi me že prej

Objavljeno 02. februar 2012 10.28 | Posodobljeno 02. februar 2012 10.28 | Piše: A. L.
Mama in oče mu nikoli nista rekla, da ga imata rada. Tudi on njima ne.
Navdušuje v komediji Udar po moško

»Kar se tiče družinskega zakonika, tukaj sploh ni debate, zasebno ali pa javno. Sem za,« v intervjuju za revijo Story odkrito priznava radijec in komedijant Denis Avdić. Je eden tistih, ki je na svoji koži izkusil, kako je, če te vzgajata dve ženski. Kljub temu ima rad ženske (trenutno je v zvezi z dekletom, ki je na njeno željo ne želi izpostavljati javnosti).

V njegovem primeru sta vzgojo prevzeli babica in teta, saj se je mama ponovno poročila in ga zapustila. Na vprašanje, ali ga je vzgoja babice in tete zaznamovala, pa odgovarja: »Če imam zaradi tega, ker sta me vzgajali dve ženski, še bolj rad ženske, je to samo plus. Ampak ne morem reči, da sem kdaj čutil, da mi kaj manjka.« Še več, radijec verjame, da bi mama morala oditi že prej.

Težke je reči 'rad te imam'

Bosanec, očitno zelo odprte glave, je v deželo pod Alpami prišel pri 10 letih. Pred tem je živel v Bosni, kjer je imel, tako pravi, lepo otroštvo: »Bil sem svoboden, živel sem na vasi, in ko se danes spomnim, mi je bilo zelo lepo.« Kot je znano, je bil najprej policist, po lastni oceni, pa ga slava ni spremenila. Njegova najljubša prijatelja sta še vedno policista, ga pa zdaj kličejo kvaziprijatelji, s katerimi so se prej videli trikrat ali štirikrat v življenju, in ga vabijo na pijačo. Ker je precej zaposlen, se raje posveča pravim prijateljem, in prav zaradi tega ga nekateri označujejo za naduteža. Pravi, da je tudi na facebook dobil kar nekaj sporočil, češ slava mine, prijatelji pa ostanejo. Svoj prosti čas pa najraje preživlja s svojim dekletom, ki ji je že rekel, da jo ima rad, čeprav to drugim težko reče, tudi materi in očetu tega ni nikdar rekel: »Tudi z njune strani tega nisem bil deležen.«

Deli s prijatelji