KMETIJA: NOV ZAČETEK

Maja: »Idi in in nategni Barbaro,« Maruša in Faki razkrila presenečenje

Objavljeno 28. oktober 2015 08.20 | Posodobljeno 28. oktober 2015 08.23 | Piše: S. U.
V senci spora med Majo in Nikom je potekal tudi izbor prvega dvobojevalca, kjer se je zgodilo presenečenje.

Ljubezenska drama med Majo in Nikom v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek se nadaljuje, saj se kljub prespani noči strasti niso umirile. Maja še vedno ni govorila z nikomer in v hiši gospode vlada napeto vzdušje. Je pa Maja končno v joku povedala Niku, kaj jo muči. Ljubosumna je namreč na Barbaro, zato je začela Nika obmetavati z očitki. Ta jo je brez besed poslušal, a v resnici mu je že vsega dovolj in (si) noče več delati sramote. Vsa ta drama ga je močno prizadela in v joku je povedal, da Maja misli, da ima vedno prav, njega pa nikoli ne upošteva. Maja ga je spodila z besedami, naj kar gre in nategne Barbaro.

Oglasila se je tudi Barbara, ki je voditeljici Saši Lendero povedala, da ji je zelo žal, da se to dogaja. Po njenem mnenju si Maja marsikaj narobe predstavlja, kar potem slabo vpliva na vse. Pravi, da je naredila vse, da bi Niko in Maja čim več časa prebila skupaj, zdaj pa mora poslušati očitke, da zapeljuje Nika. Povedala je še, da ni pričakovala, da se bo njena gospoda tako vedla, in ocenila da Maja potrebuje strokovno pomoč.

Maja ji je zgolj odvrnila, da od Barbare ne pričakuje nobenih uslug in da je ni za nič prosila.

Maruša ni izkoristila skrivne imunitete 

V senci spora med Majo in Nikom je potekal tudi izbor prvega dvobojevalca. Kljub nesložnosti med gospodo so vendarle sprejeli odločitev, koga bodo imenovali za prvega dvobojevalca. Ker so bili prepričani, da je Faki dobil skrivno imuniteto in so jo hoteli na ta način izničiti, so izbrali Marušo. Ta je nato na presenečenje gospode izjavila, da nima skrivne imunitete in je postala prva dvobojevalka. Njeno nasprotnico bodo jutri med vsemi drugimi tekmovalci izbrali hlapci.

Skrivna imuniteta tako ostaja neizkoriščena, saj sta se Maruša in Faki odločila, da je tokrat še ne potrebujeta. 

 

Deli s prijatelji