Lepota je pravi biznis

Objavljeno 09. oktober 2011 21.39 | Posodobljeno 10. oktober 2011 12.11 | Piše: O. B.

Tadeja Ternar je ustanovila manekensko šolo

Podjetna Tadeja stavi na pomoč družine

Zagotovo je 23-letna Beltinčanka Tadeja Ternar ena tistih deklet, ki je svojo lepoto pošteno unovčila. Lepotica, ki je bila edina v državi dve leti miss, se je že pred časom uspešno podala v podjetniške vode, zdaj pa skupaj s tri leta mlajšim bratom Tomislavom, sicer profesionalnim športnikom tenisačem, ter z očetom Stankom začenja novo podjetniško pot.

Najbrž bo sodelovala tudi mama Jožica, zanesljivo pa številne sodelavke z različnih področij, saj je Tadeja pri vsem, kar počne, temeljita in nikakor polovičarska.

Manekenska šola

Prav v teh dneh je ustanovila lastno manekensko šolo, v kateri bo delovala skupaj z Nino Rajbar, vaditeljico hoje, in s Tanjo Zrinski, profesionalno fotografinjo, zunanja sodelavka bo nekdanja sanjska ženska Mihaela Miša Margan, ki bo skrbela za koreografijo.

»Manekenska šola ponuja tečaje za dekleta in fante ter otroško manekensko-plesno šolo. Pri vseh tečajih sodelujem tudi sama, saj me delo z otroki že od nekdaj veseli in bi želela svoje izkušnje prenesti na mlajše generacije,« pravi podjetna Tadeja, ki vabi k vpisu otroke od 4. leta naprej.
Deli s prijatelji