GRE NAPREJ

Lara: Nimajo »jajc«, da bi me sprejeli še v en šov

Objavljeno 18. januar 2015 17.45 | Posodobljeno 18. januar 2015 17.45 | Piše: A. K.

Za Denisa ji je popolnoma vseeno, na Kmetijo je pozabila.

Poslovila se je Lara.

Čeprav je od finala resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek minil dober mesec in se je prah okrog tekmovalcev polegel, se nekateri še vedno trudijo, da jih gledalci ne bi pozabili. A med njimi ni Lare, ki pravi, da je to ne moti. »Zato, ker so bili prikazani samo prepiri in negativnosti,« nam je zaupala svetlolaska, ki z Denisom, s katerim sta bila v šovu največja nasprotnika, nima nobenih stikov več.

»Srečala sva se na zaključni zabavi Carice in imela bolj ali manj hladen odnos. Mislim, da nimava ne razloga ne želje po druženju. Živiva naprej in se druživa s tistimi, s katerimi se razumeva. Jaz se, recimo, odlično razumem z Žano, s Kristino, z Bernardo, Darinko, Miho in Emo. To so ljudje, za katere sem resnično vesela, da jih poznam in da so moji prijatelji,« razlaga Lara, ki ji je Denis po zmagi v finalu namenil pokazal sredinec.

Pravi, da ji je za Denisa popolnoma vseeno. »Ta zgodba je končana in nekako se mi ne ljubi razpravljati o njem, ker je to nesmiselno. Prijavila sem se v Bar, ampak ne bom izbrana, ker nimajo 'jajc', da bi me sprejeli še v en šov,« je pristavila v smehu.

Deli s prijatelji