PREOBRAT

La Toyo so vrgli iz stanovanja

Objavljeno 27. marec 2015 15.45 | Posodobljeno 27. marec 2015 15.49 | Piše: A. K.

V stanovanju barovcev se je zgodil velik preobrat, Emi je bil znova jezen na La Toyo.

Ustvarjalci resničnostnega šova so v stanovanje barovcev poslali sporočilo, da mora pornesa La Toya v pol ure pospraviti svoje stvari in se izseliti iz stanovanja. La Toya, ki je spala do 14. ure, je nemudoma začela pospravljati svoje stvari. Pri tem jo je zmotil Emi, ki se je z njo spet zapletel v manjši prepir. »To je šov, take stvari se morajo dogajati,« je odgovorila Emiju, ki se je pred kratkim verbalno spravil nanjo, ker ni želela pospravljati za sabo.

»Jaz sem zase zmagovalec, kar vedno znova dokazujem,« je povedal Emi, La Toya pa mu je dejala, da mora »počakati do konca in da niti začel še ni«. V njun prepir se je vmešal Joel, ki je Emiju dejal, naj se neha prepirati z La Toyo in ji raje pomaga pakirati stvari. Jezni Emi je sobo zapustil in ji še povedal, da ji z veseljem odstopi kopalnico, da se lahko uredi.

Pozneje se je Emi le vrnil v sobo in želel zgladiti spor z La Toyo, ki pa ga ni želela poslušati in mu je dejala, da se ne bo spremenila zaradi nikogar, Emi pa ji je očital, da nikomur ne pusti do besede. »Imela sem se dobro,« je povedala, Emi pa ji je dejal, da je »imela dopust all-inclusive«. Njun prepir je slišala tudi Tanja, ki je Emija napadla, naj jo pusti pri miru, zaradi česar je ta znova povzdvignil glas.

Deli s prijatelji