BAR

La Toya Suzani: Se boš dala dol z Renejem?

Objavljeno 24. marec 2015 19.52 | Posodobljeno 24. marec 2015 19.52 | Piše: P. Pa.
Pornesa je bila pri zasliševanju neposredna, zanimalo jo je, ali sta zaljubljena in ali bo kaj akcije.

Svetovalka La Toya je v svojo sobo povabila Suzano in ji svetovala, kako naj razvija zvezo z Renejem. »Opazila sem, da Rene, čeprav se mi zdi lep, ni moj tip,« je pogovor začela La Toya. Suzano je nato vprašala, ali je zaljubljena vanj, ta pa ji je odgovorila, da še ne, ampak da je edini v Baru, ki ji je všeč.

Neposredna La Toya

»Bi se dala dol z njim? Bi bila z njim, če bi on rekel?« je bila neposredna La Toya. Suzana ji je v smehu odgovorila, da tukaj ne, kako bo zunaj, pa da bo še videla. Suzana ji je pojasnila, da vsak človek potrebuje objeme in poljube in da je ona to našla pri Reneju. »Jaz sem samska, za njega pa ne vem, ali ga kdo čaka zunaj ali ne.«

»A bi se ti, če bi bila na mojem mestu, dala dol?« ji je vprašanje vrnila Suzana. »Odvisno od tega, kako bi se počutila. Tukaj se počutim kot doma. Meni je zdaj že vseeno, kaj si ljudje mislijo. Nikoli ne moreš vsem ugoditi. Važno je, da sebi ugodiš,« pa so se glasile svetovalkine besede.

La Toyo je nato zanimalo, ali Suzana meni, da jo bo Rene zaščitil pri nominacijah. »Joj, ne vem. To ni pomembno. Rene je nevtralen. To mi je pri njem zelo všeč. To nima zveze,« ji je odgovorila Suzana.

Šov brez dildov

La Toya in Suzana sta se nato preselili v kuhinjo, kjer ji je Suzana skuhala kavo, ta pa ji je razložila, da je zdaj prišla v obdobje, ko ji ni več treba biti v središču pozornosti, zato tudi današnji erotični šov, ki ga bo uprizorila, ne bo z dildi, ampak bo bolj »na nivoju«.

Deli s prijatelji