SODELOVANJE V BARU

La Toya jezna na televizijce: Prikazovali so me kot avšo!

Objavljeno 12. april 2015 12.09 | Posodobljeno 12. april 2015 12.09 | Piše: Anita Krizmanić

Pornesa je za nastop v Baru dobila novo pričesko, umetne nohte in trepalnice pa tudi honorar.

Med pogovorom za naš časopis se je zjokala. Foto: Bojan Puhek/Planet TV

Gostovanje razvpite slovenske pornoigralke La Toye v resničnostnem šovu Bar se je končalo s solzami. Po petih dneh bivanja z barovci je La Toya, ki je imela poslanstvo svetovalke oziroma psihologinje, h kateri naj bi se barovci zatekli po nasvete, razočarana in osramočena. Ko je doma pogledala posnetke, ni mogla skriti ogorčenja, saj naj bi jo ustvarjalci oddaje gledalcem predstavili v najslabši luči. »Vse skupaj je preveč zame. Prosili so me, naj pridem v Bar, naj bom svetovalka, nato pa so pokazali povsem druge zadeve. Jaz tega ne potrebujem. Cela Slovenija se smeji na moj račun oziroma tistemu, kar jaz počnem dolga leta,« pripoveduje La Toya. Pravi, da so jo producenti prosili, naj pride v šov, in ji v zameno za to plačali pričesko, umetne nohte in trepalnice, dobila pa je tudi honorar, a o njegovi višini ni želela govoriti.

Pet peklenskih dni

»Povabili so me, ker sem zanimiva oseba. Povedali so, da bodo naredili marsikaj. In kaj se mi je zgodilo? Notri sem bila zaradi ene stvari, ko pa sem prišla domov, sem videla, da so me prikazovali kot avšo in se norčevali iz mene. Kot da sem zadnja ženska na tem svetu. Vse skupaj so prikazali drugače, kot je bilo dogovorjeno,« nam je v solzah povedala La Toya, ki je pisala producentki Melindi Rebrek. »Sporočila sem ji, da mi je žal, ker naš projekt ni uspel, in da so me prikazali v grozni luči. Ni mi odgovorila. Verjetno zato, ker se zaveda, da govorim resnico, in ne ve, kaj bi mi odpisala,« pravi La Toya, ki je v Baru preživela pet peklenskih dni. Najbolj jo boli, da jo ljudje zdaj vidijo kot neumnico, ki ne zna sestaviti niti dveh stavkov. »Pa sem bila od vseh še najbolj zgovorna. Tako zelo, da sem domov prišla povsem brez glasu.« La Toya še pravi, da obžaluje trenutek, ko je sprejela ponudbo Planet TV. »Umazali so moje ime, me očrnili,« pove s tresočim glasom.

K neuspehu njenega gostovanja so menda najbolj pripomogli tekmovalci, ki so jo ignorirali, najslabši od vseh pa je bil menda Emi Nikočević. »Name se je drl že od prvega dne in zato sem bila ves čas zaprta v sobi in čakala, da moj prijatelj Nejc pride iz službe. Emi se je ves čas norčeval iz mene, ker se je bal, da bi mu ukradla šov. Tega so se bali vsi, zato so sklenili, da bo najbolje, če se name spravi enajst ali dvanajst ljudi. Boli me tudi, ker je Emi govoril, da se nisem umivala in podobno,« pravi La Toya, ki barovcem sporoča, da ji ne segajo niti do gležnjev. »Sprašujem se, ali si oni upajo pred celo Slovenijo narediti to, kar sem naredila jaz. Oni ponižujejo mene, jaz pa sem naredila vse, kar sem želela narediti v svojem življenju. Dejstvo je, da se ti mulci ne znajo obnašati niti do sebe, kaj šele do drugih. Nimajo nobenega spoštovanja do drugih, bontona pa sploh ne poznajo,« je ostra La Toya, ki pravi, da bodo barovci zelo hitro pozabljeni, ko bo šova konec. »Žalostno je to, da imamo takšno mladino, in sprašujem se, kaj Slovenijo s takšnimi čaka v prihodnosti,« dodaja.

»Ni me 
pogledal v oči«

Svojega žolča pa ni zlila le na mlade barovce in ustvarjalce oddaje, temveč tudi na voditelja Sebastjana Kepica, ki je v sobotni oddaji Emija prosil, naj oponaša La Toyo. »To je bilo čisto mimo in nepotrebno. Mislim, da se voditelj ne bi smel tako obnašati. Zanimivo pa je to, da se mi sam ni upal povedati niti besede, ko je prišel v stanovanje barovcev, da bi dal Kim rumeni karton, ker je spala v isti sobi z mano in Nejcem. Stal je pred mano in si me ni upal pogledati v oči. Zakaj? Če je takšen frajer, naj se mi smeje v obraz,« se spominja La Toya. Pravi, da je bil priljubljeni resničnostni šov zanjo ena najhujših izkušenj v življenju. »Osramotili so me. Se tako obnaša do gostov? Je prav, da so me poniževali? Izkoristili so moje ime in organizirali večer z La Toyo v torek, ko ni bilo ljudi, potem pa so mene krivili za polomijo,« še pravi pornesa, ki si ne upa v javnost, saj pravi, da se ji smeji vsa Slovenija.

Na Planet TV smo naslovili vprašanja v povezavi z njenim gostovanjem v šovu in pojasnili so nam, da je šlo za faktor presenečenja, ki je zelo pomemben v resničnostnih šovih. »La Toya je vstopila kot posebna gostja za en teden in bila je v oporo novemu tekmovalcu Nejcu, s katerim se poznata, hkrati pa je imela funkcijo t. i. svetovalke. Vstop La Toye je ravno prav razburkal barovski vsakdanjik, kar se je videlo tudi v oddajah,« so nam sporočili.

Deli s prijatelji