NASLEDNJE JUTRO

Komentarji po seksu: »Veš, kaj bi bilo svinjsko? Da jaz to naredim brez odeje«

Objavljeno 22. marec 2015 09.20 | Posodobljeno 21. marec 2015 21.36 | Piše: A. K.

Pogled nazaj: komentarji stanovalcev o vročem dogajanju med Ksenijo in Markom.

Akcija pod odejo.

Potem ko se je v Big Brotherju med Ksenijo in Markom zgodil prvi seks v tem šovu, se je naslednje jutro na vroče dogajanje odzvala tudi glavna akterka, ki je sicer že doma, saj so se tako odločili gledalci in sprva zanikala, da sta z Markom seksala, pozneje pa le priznala, kaj se je zgodilo. Pred tekmovalci se je branila, da je to nekaj normalnega.

»Veš, kaj bi bilo svinjsko? Da jaz to naredim brez odeje, to bi bilo svinjsko,« je Ksenija razlagala Diani. Ta pa jo je potolažila z besedami: »Pa kaj potem. Ti si samska in on je samski. Mogoče sta si usojena.«

»Človeško in naravno«

Med ostalimi stanovalci je bil najbolj glasen Tomaž, ki je jasno povedal, da seksa med Ksenijo in Markom ne obsoja. »Zato, ker je to človeško in naravno. Raje vidim, da se to zgodi, kot da se dva stepeta. Konec koncev sta se sama odločila in naj to delata, če jima ugaja. Če bi se 'žgala' sredi mize, ju ne bi obsojal, bi pa obsojal, če bi to po televiziji prikazali brez cenzure,« je dejal in dodal, da je bil seks v hiši pričakovan.

»To se je do zdaj zgodilo v vsaki hiši. Sigurno bi pokazali tudi mene, če bi si ga šel na stranišče 'žlajfnit',« je modroval. David pa je pristavil, da bi se »'požlajfali' tudi na stranišču, če ne bi bilo tam kamere«.

»Celo uro jo je 'cepal'«

Seks je bil glavna tema pri zajtrku tudi v elitnem delu hiše. »Marko je včeraj naredil Kseniji sina,« je komentirala Pia. »Joj, a misliš, da gre to tako lahko,« se je zgražala Tina, Pia pa je odvrnila, da se je videlo, da je bila »Ksenija vsa mokra«. »Joj, Pia, to je bil njen 'zos'! Dolgo jo je 'cepal', mogoče mu ni moglo priti. Celo uro jo je, pa mu ni prišlo,« je komentirala Tina. Nato pa dodala: »Rajši nimam nič, kot da si naredim tako sramoto.«

Deli s prijatelji