KMETIJA: NOV ZAČETEK

Kmetu Brunu se romanca z lepotico s facebooka ni obnesla

Objavljeno 05. januar 2016 15.43 | Posodobljeno 05. januar 2016 15.49 | Piše: T. Pa.
S svetlolaso lepotico se romanca ni razcvetela, a tolaži ga že nova.

LJUBLJANA – Pred slabim mesecem je Bruno Lebar, postavni tekmovalec iz Kmetije: Nov začetek priznal, da se v njegovem življenju plete nova ljubezen.image Njegova izbranka je bila Anja Necin, 20-letna svetlolaska iz Ljubljane, ki je 19-letniku srce ukradla kljub temu, da se nista še nikoli videla v živo.

Ne kot pričakovano

Po koncu oddaje je par le dobil možnost srečanja v živo. Po Brunovih besedah sta se nekajkrat videla, še vedno se slišita, vendar nista v partnerski zvezi.

Na vprašanje ali misli, da bi se lahko v prihodnosti kaj razvilo, pa je Bruno pojasnil, da trenutno po njegovem mnenju ne. Razlog, da se obetavna romanca ni razvila kot pričakovano, ostaja neznan: »Ne vem, še sam ne vem, pojma nimam, res,« je zmedeno povedal Bruno.

Zbira med mnogimi?

19-letni 'kmet' sicer nima težav s pomanjkanjem deklet. Kot je povedal na facebooku, vsak dan dobiva mnogo sporočil različnih oboževalk. Priznal nam je, da si z nekaterimi od njih redno dopisuje, vendar ne želi navajati njihovih imen.

Ena izmed mladenk pa očitno izstopa in možno je, da se nekaj kuha, čeprav o tem še noče govoriti. Ali je ljubezen v zraku? »Mogoče,« je povedal malo v zadregi, »ampak tega ne bi rad prehitro razkrival.« 

Deli s prijatelji