NE BOJI SE GA

Kmetica Maja komaj čaka soočenje z Denisom

Objavljeno 19. november 2015 15.12 | Posodobljeno 19. november 2015 15.12 | Piše: A. K.

V oddajo Brez cenzure je ni bilo, ker je bila v bolnišnici.

Denis že nestrpno pričakuje Majin prihod.

Pred približno desetimi dnevi naj bi se izpadla kmetica Maja Martinec, ki nam je po prihodu domov zaupala marsikaj o svojem razmerju z Nikom in ostalih tekmovalcih, pojavila v oddaji Kmetija: Nov začetek Brez cenzure, a so komentatorji Jasna Kuljaj, Lara Goršek Kos in Denis Toplak ostali sami. Še posebej je bil razočaran lanskoletni zmagovalec, ki je napovedal, da komaj čaka Majin komentar, ko ji bo lahko povedal, kaj si misli o njej.

Maja nam je zaupala, da je kmalu po prihodu iz šova zbolela. »Imela sem vročino in bruhala sem. Tri dni sem bila v postelji,« je pojasnila in dodala, da je morala zaradi slabega počutja v bolnišnico. Ko se je lahko postavila na noge, si je v toplicah privoščila dvodnevni oddih.

Kot nam je še zaupala, jo bomo lahko videli v sobotni oddaji, kjer bo skupaj s trojico komentatorjev spregovorila nekaj besed o dogajanju v šovu. Vprašali smo jo še, ali se boji soočenja z Denisom, ki ji ni ravno naklonjen. »Komaj čakam,« je bila kratka Maja, ki je znova zanikala govorice, da sta se z Nikom razšla. Na vprašanje, ali to pomeni, da sta še vedno skupaj, je kratko odvrnila: »Da.«

Deli s prijatelji