TEŽKE BESEDE

Kmeta v sporu: on njej o vzgoji, ona njemu otroke

Objavljeno 22. januar 2015 13.22 | Posodobljeno 22. januar 2015 13.22 | Piše: A. K.
Po Larinih besedah je Andrej s komentarjem, namenjenim njej, dosegel dno.

Sporom tudi po koncu šova Kmetija: Nov začetek ni videti konca. Tokrat sta se vanj zapletla Lara in Andrej, ki so ga s posestva kazensko izselili zaradi napada na Miho. Do ostrih besed je prišlo, ko je Lara na svojem facebooku delila članek, v katerem razlaga, da se je prijavila v Bar,image a je dodala, da jo verjetno v šov ne bodo sprejeli, ker ustvarjalci »nimajo jajc«.

Njeno objavo je Andrej komentiral z besedami, da »Lara potrebuje vzgojo in spoštovanje do soljudi in da to lahko pove iz prve roke«. Njegov komentar je Laro močno ujezil, in sicer tako zelo, da je omenila Andrejeve odtujene otroke. »Ne maram se spuščati na osebni nivo, ampak ti si dosegel dno. Ni brez razloga tako, da te lastni otroci ne marajo,« mu je očitala.

Komentar jo je prizadel

Lara je za naš portal povedala, da z Andrejem nima nobenih stikov in da se od njegovega odhoda s kmetije razen v finalni oddaji nista ne videla ne slišala. »Ne vem torej, kaj ga muči v zvezi z mano,« pravi. Njegov komentar jo je zelo prizadel, še posebej zato, ker se sama nikoli ni vmešavala v njegovo življenje. »Ne posvečam mu pozornosti in mu ne puščam komentarjev, čeprav bi marsikdaj lahko. Ne razumem, zakaj se vtika vame in v druge člane deteljice,« dodaja.

Za komentar smo poklicali tudi Andreja, a se na naše klice ni odzval. 

Deli s prijatelji