ZNAN OBRAZ IMA SVOJ GLAS

Klemen Bunderla z Eltonom Johnom do zmage

Objavljeno 18. maj 2015 19.21 | Posodobljeno 18. maj 2015 19.21 | Piše: A. K.
Najbolj je navdušil z dvojno imitacijo Tine Turner in Erosa Ramazzotija, v zadnji oddaji pa je na oder stopil kot Elton John.
V zadnji oddaji je Bunderla imitiral Eltona Johna.

Zmagovalec glasbenega šova Znan obraz ima svoj glas je postal Klemen Bunderla. Radijec, ki je do zdaj najbolj navdušil z dvojno imitacijo Tine Turner in Erosa Ramazzotija, je v dvanajsti oziroma finalni oddaji imitiral Eltona Johna. S svojim nastopom za klavirjem je navdušil žirante, Irena pa je povedala, da je zelo ponosna nanj. Marko Vozelj ga je prav tako pohvalil, Tanji Ribič pa je bil všeč njegov žametni glas. Bunderla je ob razglasitvi zmagovalca povedal: »To mi pomeni največ. Hvala vam, ampak mislim, da je tukaj še ostalih sedem tekmovalcev.«

V finalni oddaji so zanimive in zabavne preobrazbe doživeli tudi ostali tekmovalci. Žana je na oder stopila kot Dolly Parton. Žirija je bila nad njenim nastopom navdušena. »Zdaj si dokazala, zakaj si v finalu,« jo je pohvalil Gojc, Vozelj pa se je pošalil, da lahko reče, da »Žana z velikimi pljuči diha nocojšnji večer«.

Vesna Zornik in Frenk Nova sta imitirala Cher in Sonnyja. Tanja Ribič ju je podražila, da sta bila videti veliko bolj zaljubljena kot izvirnika, s čimer se je strinjala tudi Irena. Gojc je povedal, da jima bo dal kar dvanajst točk. A to je bila le šala, saj so v finalni oddaji lahko glasovali le gledalci. Nuška Drašček je na oder stopila kot Maria Callas in uprizorila delček opere Carmen. »Nuška, ti nisi normalna,« je bila navdušena Tanja. Pevka Kataya je navdušila z imitacijo švedske pevke Loreen, zmagovalke Evrovizije. Za zabavo pa sta tudi tokrat poskrbela Simon Vadnjal in Tim Kores, ki sta s pesmijo It's raining men navdušila žirante in občinstvo.

Tekmovalci so po 12 oddajah za dobrodelni sklad Mladi upi zbrali 43 tisoč evrov. Denar bodo prejeli najstniki, ki blestijo v znanosti, umetnosti in športu.

Deli s prijatelji