ZNAN OBRAZ IMA SVOJ GLAS

Kataya razorožila vse, solze tekle v potokih

Objavljeno 09. marec 2015 12.44 | Posodobljeno 09. marec 2015 12.44 | Piše: Mo. S.
Pevka je prepričala s svojim čustvenim nastopom.
Katayin nastop je ganil vse.

V drugi oddaji šova Znan obraz ima svoj glas je vlogo četrtega žiranta prevzel Slavko Ivančič, ki ga je na odru imitiral Tim Kores. Največ uspeha pa je požela Kataya, ki je postala zmagovalka tokratne oddaje.

V vlogi trpeče Amy Lee, pevke skupina Evanescence, je pripravila najbolj čustven nastop in z njim ganila vse. »Resno si mislila, s čudovito energijo si zapela,« je s solzami v očeh dejala Tanja Ribič, kar je solze privabilo še v Katayine oči in tudi na lica … Da je bila izvedba presunljiva, sta se strinjala tudi Gojmir Lešnjak Gojc in Irena Yebuah Tiran. Kataya je sicer povedala, da jo je koreograf Miha Krušič na vajah pripravil do tega, da so na dan privreli žalostni spomini, zato je bila prepričana, da bo svojo bolečino lahko prenesla tudi na oder. Kot kaže, ji je to tudi uspelo.

Klemen Bunderla po novem Rožle

Sicer pa je Žana v vlogi Lize Minelli navdušila zlasti Tanjo, ki je ob njenem nastopu kar vzklikala, medtem ko je Gojc najbolj pozitivno presenečen nad zavidljivim gibanjem. Nuška Drašček, ki je pretekli teden osupnila v vlogi Helene Blagne, se je predstavila kot disko diva Gloria Gaynor. Seveda Denis Avdić ni mogel mimo njene temne polti in jo je takoj povezal z žirantko Ireno. Slavko je dodal, da je Nuška izredna vokalistka, Irena pa je pristavila, da ima tisti groove, ki ga imajo temnopolti.

Klemen Bunderla se je v vlogi Johnnyja Rottna, pevca skupine Sex Pistols, znašel odlično in pokazal, da punk še ni mrtev. Žirijo in gledalce je s svojim nastopom nasmejal, Slavko ga je pohvalil, da je bil od prvega koraka naprej preprosto genialen, Tanja pa ga je zaradi nenavadne oprave poimenovala kar Rožle. Vesna Zornik je tokrat imitirala Zano Nimani, balkansko glasbeno divo iz 80. let. Vesna je morala ves teden vaditi, kako biti nadležna, Gojca pa je s svojim nastopom tako prepričala, da bi ji dal tudi ključe od avta.

Tim Kores se je trudil za hripavost in leta

Frenk Nova je kot Dean Martin osvojil zlasti ženska srca, Tanja pa je povedala, da Martina prekaša v šarmantnosti. Pristoji mu tudi mešanica italijanščine in angleščine, so ugotavljali. Simon Vadnjal je tokrat navdušil kot jamajški zapeljivec Shaggy, po nastopu pa je nekaj svojih gibov naučil tudi Gojca. Strinjali so se, da je Simon neustavljivega ljubitelja žensk popolnoma zadel, Slavko pa je temu dodal, da je bil to občudovanja vreden nastop.

»Slavko je rekel: 'Sploh ne vem, da to z roko delam,'« pa je o nastopu Tima Koresa povedala Irena, Tanja pa ni mogla verjeti, da je tako mlad fant lahko iz sebe spravil tako izkušeni glas. V enem tednu je pridobil hripavost in se iz mladega Štajerca prelevil v nekaj desetletij starejšega Primorca.

Deli s prijatelji