NOV FILM

Katarina ob Alu Pacinu posnela golo sceno

Objavljeno 03. februar 2015 20.47 | Posodobljeno 03. februar 2015 20.47 | Piše: A. K.

V filmu, ki kmalu prihaja na filmska platna, bomo lahko znova ujeli Katarinine razgaljene obline.

Rdečo preprogo si je Katarina delila z mnogimi svetovnimi filmskimi zvezdami.

Na filmska platna kmalu prihaja nov izdelek iz Hollywooda, v katerem je svoje igralske sposobnosti pokazala tudi naša Katarina Čas (38). Potem ko je v Volku z Wall Streeta zaigrala ob Leonardu Di Capriu, se je tokrat pridružila filmski legendi Alu Pacinu (74). V filmu Danny Collins je zaigrala njegovo zaročenko Sophie.

Katarina je povedala, da je bil zadnjo nadrealističen trenutek, ko je na snemanju s Pacinom ležala v postelji. »Kratka scena. Samo spiva, to je vse, brez dialoga, nato pa on vstane. Pa ga pogledam tam na svoji levi in me šele takrat zadene: 'Fak, glej, kar Pacino je tukaj zraven mene! Pacino v vijoličasti pižamici',« se spominja prizora z legendarnim igralcem. 

Njeni oboževalci bodo verjetno veseli informacije, da bo tudi tokrat zaigrala gola. Sicer ne tako kot v Volku z Wall Streeta, a vseeno. »Le približno, ko stopim izpod prhe in se vidijo prsi,« je razkrila.

CELOTEN INTERVJU JE OBJAVLJEN V SVEŽI ŠTEVILKI REVIJE ONAPLUS, KATERE GLAVNA TEMA JE, ZAKAJ ŽENSKE POTREBUJEMO MOŠKE.

Novo številko lahko od danes naprej kupite v najbližji trafiki, lahko pa se na revijo naročite na telefonski številki 080 11 99.

image

 

 

Deli s prijatelji