BAR

»Kaj boš dosegla, če se drgneš ob mojega?«

Objavljeno 21. april 2015 09.05 | Posodobljeno 21. april 2015 09.05 | Piše: Mo. S.
»Z Joelom sva se danes prvič ljubčkala tako, po francosko,« je priznala Ivona, njuna igrica pa se je nadaljevala v postelji, kjer ni manjkalo božanja, dotikanja, poljubljanja in želje po lakoti.

Ivona in Joel sta v Baru kot pes in mačka, a drug do drugega obenem gojita naklonjenost. Na nedeljskem izletu je Joel Ivoni ponagajal tako, da ji je dvignil krilo, kar mu je zgovorna barovka zelo zamerila. Ko so podkrepljeni z alkoholom prišli domov, sta se začela prepirati o tem, kdo koga spoštuje, saj Ivona meni, da Joel nje pač ne.

Vmešala se je še Tanja, ki je mlademu dekletu razložila, da se moraš najprej spoštovati sam, če želiš, da te tudi drugi, Ivona pa se je v solzah (v tangicah) skrivala v postelji ter jezikala nazaj. Pravi, da ji Joelove šale niso prav nič smešne, on pa jo je kmalu potolažil s svojim šarmom.image

Po francosko in o tem, kdo bo kaj dosegel

V postelji sta se sprva le stiskala, nato pa sta se skrila še za omaro. »Z Joelom sva se danes prvič ljubčkala tako, po francosko,« je priznala Ivona, njuna igrica pa se je nadaljevala v postelji, kjer ni manjkalo božanja, dotikanja, poljubljanja in želje po lakoti. »Jaz sem tako lačen,« je tožil Joel, a Ivona se mu ni pustila.

Pridružila se jima je tudi Tanja. »Vsi se pri meni 'mazijo',« je bil nezadovoljen Joel, ki zase pravi, da je kot Casanova, ki mora tolažiti vse ženske. Ko se je Tanja vendarle odstranila, pa sta z Ivono predstavo nadaljevala. »Ivona, nehaj,« jo je prosil, ko je ona na njem izvajala sumljive gibe. »Kaj boš s tem dosegla? Če se drgneš ob mojega, kaj boš dosegla? Ivona, prosim te, nehaj,« je nadaljeval, ona pa mu je odvrnila, da to počne zato, ker da jo tudi on vzburja. »Če bi hotel, bi že koga 'kresnil'. Če nočem, nočem,« je sklenil Joel.

Medtem ko so drugi bili v kadilnici, pa se je njuna odeja sumljivo premikala ...

Deli s prijatelji