ODNOSI

Joel: Ivono želim še kdaj videti

Objavljeno 16. junij 2015 11.44 | Posodobljeno 16. junij 2015 11.47 | Piše: A. K.
V šovu nista skrivala naklonjenosti drug do drugega.
Ivona je želela več, Joel pa ne. Foto: Bor Slana/Planet TV

Med barovcema Ivono in Joelom se je iskrilo od njenega vstopa v stanovanje. Ivona je priznala, da se poznata že od prej, pozneje pa so se strasti med njima tako razvnele, da zadeve niso ostale le pri dotikih in objemih. Joel, ki je Bar zapustil pred Ivono, nam je že takrat v intervjuju povedal, da v njo ni zaljubljen, zagledan naj bi namreč bil v drugo dekle image.

Po finalni oddaji, v kateri je morala Ivona premoč priznati Črtu, ki je osvojil 50 tisoč evrov, smo se pogovarjali z Joelom. Ta se je namreč nekaj dni pred finalom spet srečal z Ivono, saj je v Bar prišel podpret Črta. Zanimalo nas je, ali se bosta zdaj, ko je šova konec, usedla in se pogovorila. »Vsekakor jo hočem odpeljali na pijačo, da se usedeva kot človeka in brez kamer. Vse skupaj je bilo zelo smešno. Moram povedati, da je Ivona super dekle, v Baru se je naučila veliko stvari, saj je začela od ničle in dobila veliko znanja. Vsekakor jo želim še kdaj videti,« nam je zaupal Joel.

Povedal je še, da se s skrivnostnim dekletom, ki mu je všeč še iz šova, sestajata in da ima zdaj precej oboževalk. »Vseh ne morem 'podelati'. Moral bi se klonirati, da bi se lahko vsem posvetil,« je še povedal v smehu. 

Deli s prijatelji