ZAPLET

Je Marko lagal, zakaj je »nogiral« Mirelo?

Objavljeno 28. april 2016 22.24 | Posodobljeno 28. april 2016 22.24 | Piše: S. N.

Marko je z njo prekinil, ker naj ne bi vedel, da ima razmerje. Stanovalci pa Mireli prav zaradi njene domnevne zveze očitajo razmerje z Markom. Kdo laže?

Spomnila se je, da ju ves čas snemajo ...

Že ptiči čivkajo, da se je po odhodu iz hiše Big Brother Marko odločil, da ne bo nadaljeval razmerja z Mirelo, češ da mu je lagala in da ni vedel, da je vezana. Po družabnih omrežjih je bilo na Markovo argumentacijo slišati marsikatero pikro, številni namreč ne verjamemo njegovim besedam in celo trdijo, da je to laž, ker da Mirela, kakor koli se že obnaša v hiši, o tem ni lagala.

No, nekdo pa očitno laže. Ob današnjem prepiru, ki je nastal iz običajnega pogovora o partnerstvu in ljubezni, se je izkazalo, da ostali sostanovalci Mireli zamerijo, da se je spustila v razmerje z Markom, čeprav jim je najprej govorila, da jo zunaj nekdo čaka. 

Med pogovorom je Jasmin izrazil prepričanje, da tudi poročene ženske varajo, Mirela pa je temu nasprotovala, češ da ženska, ki je srečna in ljubi, ne vara, enako pa da velja tudi za moške. Jasmin je dodal, da so ženske tako polne kompleksov, da so težko srečne.

Nato pa se je v debato vmešal Erik in Mireli očital: »Kako ne? Ti si rekla, da te zunaj čaka neki tip, ko si prišla sem.« Mirela se je branila: »Nisem hotela v celoti deliti svoje zgodbe z vami, ker vas to ne zanima. To ve Big Brother in ...« Ostali tekmovalci – slišalo se je predvsem Erika, Jasmina in Almo – so jo preglasili, oglasila se je še Alma, češ da je rekla, da čaka zaročni prstan. Tudi Erik je nato Mirelo 'spomnil' na to in ji očital, da najprej nekaj govori, nato pa spremeni zgodbo. 

Glede na to, da je bil Marko z ostalimi v hiši enako časa in z Mirelo preživel še neprimerno več časa, ob tem pa Mirela trdi, da mu je vse povedala, bo razplet resnice o Mirelinem statusu ob prihodu v hišo in tega, kdo je res kaj vedel, še zanimiv ...

Deli s prijatelji