OJEJ

To je barovka Ivona zakuhala Planet TV

Objavljeno 14. september 2015 16.19 | Posodobljeno 14. september 2015 16.21 | Piše: A. K.
O Ivoni ne duha ne sluha, tudi na družbenem omrežju se ne oglaša več.
Je Ivona vpletena v ljubezenski trikotnik?

Ivoni Pavlović se je po finalu šova Bar življenje obrnilo na glavo. Njeni vikendi so postali natrpani in enkrat nam je celo zaupala, da zasluži tudi do 500 evrov na dogodek. Ljubezenske težave so se menda začele reševati, Ivona naj bi od Harisa zahtevala ločitev, kmalu zatem pa se je do ušes zaljubila v fanta, s katerim je bila v preteklosti že par. Zaradi njega naj bi bila celo pripravljena postati gospodinja in se povzpeti na Triglav.

Kljub temu da je pred meseci dajala vtis, da bo predstavnikom sedme sile ponudila pikantnosti iz svojega zasebnega življenja, pa z mediji niti drobtinic ne deli več. V zadnjih tednih je namreč poniknila, Planet TV, ki je predvajal šov Bar, pa je izgubil stike s temnolaso Ljubljančanko, ki je julija pred kamerami pokazala svoje nove prsi.

Nova piše, da naj bi Planet TV Ivoni ponudil sodelovanje v oddaji Kmetija brez cenzure, v kateri lahko gledamo Denisa Toplaka, Jasno Kuljaj in Laro Goršek Kos, ki naj bi vskočila namesto nje. Ta je menda Planet TV zadnji trenutek pustila na cedilu, saj se ustvarjalcem oddaje na večer pred začetkom predvajanja sploh ni oglasila na telefon.

Deli s prijatelji