KMALU

Jasna Kuljaj želi dojiti v miru

Objavljeno 25. januar 2015 08.35 | Posodobljeno 24. januar 2015 22.49 | Piše: A. K.
Kmalu bo povila deklico, njen Saša pa pravi, da Jasna ni muhasta.
Jasna Kuljaj je zaljubljena.

Jasno Kuljaj od poroda deli le še dober mesec. Pravi, da je nosečnost zanjo nekaj povsem neobremenjujočega in da se počuti odlično. Mogoče tudi zato, ker prisega na pravo mero vsega – zdrave hrane in tudi občasnih pregreh.

Žitne ploščice za vsak primer

Prtljage za v porodnišnico še nima pripravljene, le nekatere izdelke za osebno nego in različne žitne ploščice, saj se boji lakote. Porodnica namreč mora imeti prazen želodec, prav tako pa ne sme jesti tri ure po porodu, zato Jasna ne želi biti nepripravljena. So jo pa v materinski šoli opozorili, da se velikokrat zgodi, da utrujeni očka izprazni torbo svoje najdražje, a je Jasna svojega dragega že prosila, naj njene ploščice pusti pri miru.

Za revijo Story je še razkrila, da se je odločila roditi v Postojni, in sicer zato, da bi imela mir. »Vsi vemo, da dojenje ni šala, in predstavljajte si, da te nekdo, ko zmeden prvič pristaviš dojenčka k prsim, vpraša, ali nisi ti tista iz oddaje Na zdravje,« pravi Jasna, ki upa na porod brez zapletov, saj se bo tako lažje odločila za drugega otroka.

Ni muhasta nosečnica

»Lepo je imeti brata ali sestro in jaz bi to izkušnjo rada privoščila tudi svoji hčerki,« dodaja voditeljica, ki ji bo med porodom ob strani stal Saša Lalović. Ta ima za svojo Jasno samo besede hvale. Pravi, da ni muhasta nosečnica. »Vedno je dobre volje in kljub nosečnosti me vsak dan pričaka s kosilom ali večerjo,« razkriva. 

Deli s prijatelji