PO KMETIJI

Jasmina išče sanjsko službo, načrtuje, da bi postala profesionalka

Objavljeno 28. december 2014 13.42 | Posodobljeno 28. december 2014 13.44 | Piše: P. Pa.
Jasmina pravi, da si z možem Josipom želita svojo hiško.

Tekmovalka iz letošnjega šova Kmetija: Nov začetek Jasmina Galinec spet živi umirjeno življenje v vasi Mrzlo Polje pri Jurkloštru. Kot je razkrila za revijo Lea, na njeni kmetiji ne manjka živali. Imajo kar tri pse: Medija, Arijelo in Flokico. Pravi, da je Flokica najmlajša in potrebuje malo več pozornosti, druga dva pa sta bolj čuvaja. »Flokico na tri mesece skopamo, starejša dva pa ne,« je povedala.

Na kmetiji imajo poleg psov še dve kozi, kokoši, race in zajčke. Največ dela je z racami, ki odraščajo, veliko časa pa jim vzame tudi delo s kozami. »Kokoši imamo za jajca, race in zajce za hrano, koze pa nameravamo imeti še prihodnje leto, da bomo imeli mlade, poleti pa nam prav lepo pasejo okolico,« je dejala Jasmina.

Jasmina in njen mož Josip trenutno živita pri njenih starših, si pa želita svojo hiško, kjer bosta gotovo imela tudi mačko in psa, saj si Jasmina brez teh živali ne zna predstavljati življenja. Jasmina je še razkrila, da se želi z živalmi ukvarjati tudi profesionalno in da svojo sanjsko službo še išče. 

Deli s prijatelji