PODPIRA JO

Ivonin bivši spregovoril za Novice

Objavljeno 15. junij 2015 14.33 | Posodobljeno 15. junij 2015 23.00 | Piše: A. K.
Ivona nam je zaupala, da jo je nekdanji fant naučil življenjsko pomembnih stvari.
Ivonin prvi fant Rok (v rdeči majici).

V sobotnem finalu resničnostnega šova Bar so se zbrali številni Črtovi in Ivonini navijači. Zadnjih je bilo nekoliko več, med oddajo pa nas je Ivonina mama Mirela opozorila, da je Ivono prišel podpret tudi njen nekdanji fant. Ne gre za Harisa, o katerem govori vsa Slovenija in s katerim je Ivona trenutno poročena, temveč za Ivonino prvo ljubezen. Ko smo ga nagovorili, nam ni želel povedati ničesar, dejal je le, da se je v ljubljanskem Nebotičniku »znašel po naključju«.

Po oddaji se je razposajena Ivona, ki je poraz v finalu ni potrl, z družbo odpravila v enega od ljubljanskih lokalov, kjer smo se ji pridružili tudi mi, in tam smo znova srečali njenega prvega fanta. Izvedeli smo, da mu je ime Rok, in ko smo ga prosili, naj nam pove kaj o Ivoni, se je samo skrivnostno nasmehnil. Zgovornejša pa je bila Ivona.

Ivonina druga družina

»Moj bivši fant ima najboljšo družino na svetu. To je moja druga družina, s katero sem preživela štiri leta. On je zelo v redu fant, delaven, uspešen. Povedati moram, da me je naučil veliko lepih stvari, ki mi bodo zelo pomagale v življenju. Čeprav mi vedno daje nasvete, me velikokrat tudi okrega in vem, da ima vedno prav, saj mi želi le najboljše,« nam je v smehu povedala Ivona. Ko smo jo povprašali, katerih stvari jo je naučil, je dejala: »Skupaj sva lovila sipe, iz katerih sva delala rižoto.« Ob tem jo je popadel smeh, a se je takoj zresnila in povedala, da jo je Rok naučil veliko pomembnih življenjskih stvari.

image

Dobil jo je v divjih letih

»Naučil me je, kako ravnati z denarjem, kako naj se obnašam, naj spoštujem svojo družino in podobno. On je moj največji učitelj, ker me je dobil v tistih letih, ko sem bila najbolj divja, in zaradi njega sem se umirila. Ko sva se razšla, sem spet malce podivjala,« je še povedala Ivona. Dodala je, da imata z Rokom odličen odnos in da ga velikokrat pokliče, ko ji je hudo. »Ko sem pijana, ga tudi pokličem. Zdaj sedi tukaj z nami in bil mi je v veliko podporo.«

Med pogovorom nismo mogli mimo skrivnostnega Harisa in Ivona nam je povedala, da se ga ne boji in da sta že razčistila določene zadeve. »Videla sva se prejšnjo nedeljo, danes sva se slišala in njegovi me podpirajo. Mislim, da se je sprijaznil s tem, kar sva imela in da sva končala. Mislim, da ne bo težav. Vsaj upam,« je še povedala. Na koncu je dodala, da ima rada Roka, Harisa, na poseben način tudi Joela.

Deli s prijatelji