BAR

Ivona želi ločitev: če zmaga, bo morala denar deliti z možem?

Objavljeno 08. junij 2015 09.56 | Posodobljeno 08. junij 2015 09.57 | Piše: Mo. S.
Med njima je menda vse v redu, mož ve tudi za Joela in njene odločitve spoštuje.
Ivona v poročni obleki.

Barovka Ivona je pred dnevi poskrbela za presenečenje, ko je potrdila govorice in priznala, da je poročena.image Staršem je poroko prikrila, saj je niso odobravali. Za novico so izvedeli šele zdaj, čeprav je, kot piše Nova, Ivona poročena že od avgusta lani.

Razšla sta se pred začetkom šova

»Na koncu sem vseeno priznala, saj sem ugotovila, da nima smisla lagati,« pravi, žal pa ji je le, da se je razvedelo tako, kot se je – prek televizije je za to, da je njena hči poročena, izvedela tudi njena mama. Po koncu Bara se je hotela ločiti, pravi, in pojasnjuje, da je samska. Z možem sta se v tem času tudi slišala, čeprav sta se pred njenim odhodom v šov razšla. Med njima je menda vse v redu, ve tudi za Joela, njene odločitve spoštuje. Ivona nima več želje, da bi se poročila: »Iskreno povedano, mi poroke niso več pri srcu,« je dodala.

Kaj pa morebitna nagrada?

Bo morala v primeru zmage nagrado deliti s svojim možem? Kot je za Novo povedal odvetnik Kristijan Prostran, je premoženje, ki ga zakonca pridobita z delom v času trajanja zakonske zveze, njuno skupno premoženje. A če njena trditev, da je njun zakon razpadel, se ne izvršuje in skupaj nimata več ekonomske skupnosti, drži, potem njen mož do nagrade ni upravičen. Če pa zakonca še bivata skupaj in imata ekonomsko skupnost, Ivona pa le meni, da skupnost ne obstaja več, potem bo morala del denarja deliti z možem …

Deli s prijatelji