LJUBEZENSKI TRIKOTNIK?

»Ivona se je poročila zaradi denarja«

Objavljeno 30. junij 2015 11.01 | Posodobljeno 30. junij 2015 11.00 | Piše: A. K.
Haris naj bi bil Ivonin nasilni fant, moža pa skriva, ker naj bi se z njim poročila zaradi denarja.

Poroka barovke Ivone Pavlović ostaja ovita v tančico skrivnosti. V šovu je na dan prišlo, da se je poročila avgusta lani, njena družina pa za to ni vedela. O možu ni želela govoriti, povedala je le, da bosta zadeve uredila, ko pride ven, in napovedala, da se bosta po vsej verjetnosti ločila. V javnosti je zakrožilo tudi ime njenega domnevnega moža – to naj bi bil Haris. Njegove fotografije je Ivona pred kratkim objavila na facebookuimage, a nas je bralka opozorila, da Haris ni Ivonin mož. Očitno gre za precej zmeden ljubezenski trikotnik. 

Haris ni mož?

»Ivona se je poročila zaradi dokumentov oziroma zaradi denarja, ki ga je prejela, da je lahko njen mož dobil dovoljenje za bivanje. Haris pa je njen fant, ki jo je pretepal, zato je tudi velikokrat odšla od njega,« nas je obvestila bralka, ki pa je želela ostati anonimna. Ivono in Harisa menda pozna od malih nog in zatrjuje, da on zagotovo ni njen mož.

Za komentar o obeh moških, ki naj bi v njenem življenju povzročila zmedo, smo prosili tudi Ivono, ki njunih vlog ni pojasnila. »Ne vem, kdo to pošilja. Jaz najbolje vem, kaj se dogaja, in o tem ne mislim govoriti. Kdor to pošilja, mi želi narediti s*anje oziroma me ne mara. Saj sama ne vem, ali bom ostala z njim. Še sama ne veva, kaj bova naredila,« je povedala.

Deli s prijatelji