MAMI DVEH

Igralka Ana Dolinar v naročju drži posvojenko

Objavljeno 11. avgust 2015 09.01 | Posodobljeno 11. avgust 2015 09.06 | Piše: A. K.
Igralka je s hčerko Ronjo odpotovala v Gano, kjer je posvojila deklico.
Bosta svojo srečo kmalu povečala še z enim naraščajem? Foto: Mediaspeed.net

Pred kratkim je v javnosti zakrožila informacija, da se slovenska igralka Ana Dolinar ločuje od režiserja Sebastijana Horvata, s katerim ima hčer Ronjo. Vzrok za ločitev naj bi bila simpatijo med njo in snemalcem Urošem Albertom, s katerim med snemanje Ene žlahtne štorije menda ne skrivata naklonjenosti drug do drugega.

Mati dveh

Igralka domnevne ločitve ne želi komentirati, je pa pred kratkim odpotovala v Gano, kamor je odšla, da bi posvojila deklico, kot je pred časom tudi napovedala. Njene sanje so se uresničile, saj v naročju že drži posvojenko, fotografijo pa je objavila na facebooku. V Afriko je z njo odpotovala tudi triletna hči Ronja, ki je že spoznala sestrico. »Mati dveh. Uradno,« je zapisala pod fotografijo, na kateri v naročju drži temnopolto deklico, katere obraz pa ostaja zakrit.

Na facebooku že dežujejo čestitke, kako se je vse izteklo pa je skrbelo tudi Viktorijo Bencik, igralko in ženo igralca in voditelja Bojana Emeršiča, ki je na facebooku napisala: »Kako ste? Vse ok? Kako sta punci? Mislim na vas …«

Deli s prijatelji