ODZIVI

»Hvala bogu, da je konec tega po**kanega Bara«

Objavljeno 20. junij 2015 15.44 | Posodobljeno 20. junij 2015 15.45 | Piše: A. K.
Po razglasitvi zmagovalca smo se pogovarjali z barovci. Nekateri so bili ob izidu veseli, drugi razočarani.
Zmagovalec tretje sezone resničnostnega šova Bar je postal Črt Banko.

»Za Črta se je vedelo že od prvega oziroma drugega tedna, da bo zmagal,« je bil kratek in jedrnat Miloš, ki v finalni oddaji ni skrival, da je njegova favoritinja Ivona.

»Zmagal in odnesel nagrado je moj prijatelj, ki sem ga spoznal v Baru,« veselja po Črtovi zmagi ni skrival Joel, ki nam je povedal, da bi bil vesel tudi, če bi zmagala Ivona. »Privoščil bi ji zmago, toda ker sem tudi sam gostinec, sem želel, da na koncu zmaga nekdo iz stroke. S Črtom sem se tudi bolje razumel. Dejstvo pa je, da je pri Ivoni viden velik napredek – od ničle je prišla do res velikega znanja. Mislim, da bi tudi zato zaslužila zmago.«

Sanja vesela, da jo je občutek prevaral

Črtove zmage je bila vesela tudi njegova prijateljica Sanja, ki je tik pred razglasitvijo voditelju Bastjanu povedala, da ima občutek, da bo zmagala Ivona. Vprašali smo jo, zakaj je to izjavila. »Bila sem prepričana o tem. Redko kdaj me občutek prevara in zdaj me je in sem tega neizmerno vesela. Vsi vemo, da ima Ivona zunaj veliko podporo. Vesela sem, da je bil Črtov trud nagrajen, saj je dobrosrčen in pravičen,« je povedala nasmejana Sanja.

Nekoliko manj je bila nad Črtovo zmago navdušena Maruša. »Navijala sem za Ivono, ker je ženska in sem si rekla, naj že končno zmaga. Pač ni zmagala. Nimam nič proti Črtu, privoščim mu. Konec dober, vse dobro. Hvala bogu, da je konec tega po**kanega Bara, da smo lahko prosti.«

Profil zmagovalca že od začetka

Veliki Ivonin podpornik je bil tudi Nejc, ki nam je povedal, da je glede na glasove Črt prislužil zmago, a je zanj moralna zmagovalka Ivona. Danijel je povedal, da je tak razplet pričakoval. »Črt je bil profil zmagovalca že od samega začetka, zato nisem prav nič presenečen.« Najbolj redkobeseden je bil Emi, ki je bil nad Črtovo zmago razočaran, saj je pričakoval, da bo nagrado v žep pospravila Ivona.

Deli s prijatelji