EVROVIZIJA

Hannah Mancini gre
 naravnost v ljubezen

Objavljeno 15. februar 2013 11.26 | Posodobljeno 15. februar 2013 11.26 | Piše: A. J., M. K.

Američanka sanjari o romantičnem izletu s hollywoodskim zvezdnikom.

Zdaj je jasno: Slovenija na Evrovizijo v švedski Malmö pošilja ameriško pevko Hannah Mancini, ki nas bo zastopala s pesmijo Straight into love (Naravnost v ljubezen). Hannah seveda ne bo pela v slovenščini, saj našega jezika še ne obvlada – v Sloveniji živi šele pet let. Tudi doma, kot nam je zaupala, se s hčerjo Astrid in možem Gregom pogovarjajo v angleščini. Evropo bomo letos poizkušali osvojiti z elektronsko plesno glasbo, nekateri menijo, da koncept pesmi zelo spominja na lansko zmagovalko, skladbo Euphoria, ki jo je izvajala Loreen.

Do ušes zaljubljena v moža

Čeprav Hannah v javnosti vselej zatrjuje, da je do ušes zaljubljena v moža Grega Jurkoviča, pa ta, kot kaže, le ni moški, na katerega se spomni, kadar sanjari o popolnem zmenku: na očarljive Antile, kjer bi zmenek, kot si ga zamišlja, potekal, bi Američanka namreč raje odpeljala 32-letnega kanadskega igralca Ryana Goslinga.

»Moje sanjsko valentinovo bi vključevalo izlet na francoske Antile, na otok Svetega Bartolomeja, v Eden Rock Hotel, ki je čisto na vrhu visoke pečine, ki leži tik nad morjem. Čeprav še nisem bila prav tam, mislim, da je najbolj romantičen kraj pod soncem. Bila sem na Svetem Bartolomeju in takrat sem se sama pri sebi odločila, da se bom nekoč vrnila sem z Ryanom Goslingom,« nam je zaupala pevka, nato pa v smehu dodala: »Ups, sem rekla Ryan Gosling? Haha! Mislila sem seveda z možem.«

Deli s prijatelji