ZAVORE SO POPUSTILE

FOTO: Tina v postelji s Tiborjem, Pia pokazala joške in še več

Objavljeno 17. marec 2015 19.47 | Posodobljeno 17. marec 2015 19.47 | Piše: A. L.

Alkohol je tekel v potokih, najslabše jo je odnesla Pia.

»Noge sem potisnila tja, ker sem mislila, da si ti,« je Pii v pogovoru zaupala Tina, ki je prejšnjo noč spala s Tiborjem. Ponoči ji je edini moški v elitnem delu Big Brotherja kradel odejo. In kako sta se sploh znašla v skupni postelji?

Prejšnji večer je zaznamovalo dogajanje s Pio, ki so ji zaradi alkohola popustile zavore. »Malo preveč se je sprostila,« je pokomentirala Tina. Tibor je dodal, da njeno početje ni kul in da se ji mogoče že malo meša po desetih dneh, odkar je zaprta v hiši Big Brotherja. »Kadar je trezna, je nekonfliktna, topla oseba. Ko pa kaj spije, postane kot Dr. Jekyll in Mr. Hyde,« jo je opisal. Njeno petje mu je šlo neverjetno na živce, saj da je »prebijalo ušesa«.

»Preprečila sva, da bi šlo predaleč«

Pri vsem tem slačenju, tako Tina in Tibor, sta jo morala ustaviti: »Bilo je kar mučno. Preprečila sva, da bi šlo predaleč. Lepo sva jo umirila, jo stuširala in spravila spat.«

»Vseeno se je malo preveč razkrivala. Mene je bilo sram. Rad imam žensko telo (na ženski najraje pogleda obraz, zrcalo duše, op. p.). Bila je pestra noč. Bomo dobro premislili, preden se odločimo za novo popivanje,« je povedal Tibor. Na Pii mu je všeč njen obraz, najbolj pa to, da se nenehno smeje. 

Pijin pijani smeh, kot da bi mutirala

Pokomentiral je tudi njen smeh, za katerega upa, da je kriv alkohol: »Ali kar koli ima ona deep down zakopano v sebi. Noben od naju ni užival. Meni je bilo nerodno. Smo poskušali na vse načine zmanjšati stopnjo 'brukosti'.« Tibor je dodal, da je imela glas, kot da bi mutirala.

Tina je povedala, da je poleg joškov videla še kaj več. Kaj je tisto več, pa ni razkrila.

Deli s prijatelji