BIG BROTHER

FOTO: Tiborjeva mati: Z Ano Mari ni niti romanca, kaj šele ljubezen

Objavljeno 09. maj 2015 12.07 | Posodobljeno 09. maj 2015 12.28 | Piše: Mo. S.
»S čim čistijo?« jo je zanimalo. Ugotovila je namreč, da Tibor smrdi.

V Big Brotherju je Tibor doživel še eno presenečenje, saj ga je na večer izločanja obiskala mama. A ko je prišla v hišo, se je oglasil smeh, ki naznanja takojšnjo zamrznitev tekmovalcev. Tibor je mamo objel in obmiroval, njegova mama pač ne.

Potem ko je mama hišo zapustila, so morali tekmovalci še vedno mirovati, a tega niso upoštevali, zato bodo kaznovani, Tibor pa se je od šoka in sreče razjokal.

»Tibor smrdi«

V studiu je mama povedala, da je v hiši sicer super, ampak tudi umazano. »S čim čistijo?« jo je zanimalo. Razkrila je, da sta s Tiborjem zelo povezana. Ta je v hiši tak kot vedno, zdaj le smrdi, je priznala in dodala, da je v šovu zelo resen. Ima visoko stopnjo empatije in altruizma pa tudi možgane, ki jih zna uporabljati, je zaupala voditeljici. Ter dodala, da v šovu Tibor »igra.«

Meni, da mu je najtežje zato, ker nima računalnika in stika z zunanjim svetom. »Dobro, da ima Pio, tak sonček je,« je dejala. Ko je jo voditeljica Ana Marija Mitič povprašala o romanci z Ano Mari, pa je porušila upe o romantični zgodbi: »Ma, ja, ne vem, če je to romanca.« Na namige, da gre za ljubezen, je bila še bolj odklonilna: »Ma, kakšna ljubezen! Tibor se pač rad crklja, izbral je enega človeka in se nanj navezal,« je pojasnila. Od vseh v hiši mu še najbolj ustreza prav Ana Mari.

Misli pa, da zunaj ne bosta nadaljevala kot par, temveč zgolj kot dobra prijatelja. »Mislim, da nista kompatibilna, da bosta prijatelja, to Tibor zna. Njemu so všeč krhke deklice, s kodrastimi lasmi in z nežnim glaskom, ki tudi kaj skuhajo in znajo moškega pocrkljati. Posesivne ženske nikakor ne bi mogel imeti,« je še dodala.

Deli s prijatelji