SLOVENIJA IMA TALENT

FOTO: Razkrito: znani žiranti šova Slovenija ima talent

Objavljeno 17. avgust 2015 19.20 | Posodobljeno 17. avgust 2015 19.20 | Piše: S. U.

Motiv za vstop v žirijo enega izmed njih je pravzaprav sebičen.

Kot vse kaže, resničnostni šov Slovenija ima talent vstopa v novo sezono s štirimi žiranti. Novost pete sezone najspektakularnejšega med šovi je namreč štiričlanska žirija. Branku Čakarmišu in Ani Klašnja se bosta na vročih žirantskih stolčkih pridružila kar dva nova žiranta. To sta voditelj, igralec in komik Lado Bizovičar ter profesorica glasbe in pevka, ki nas je zastopala na Evroviziji, Marjetka Vovk!

»Moj motiv za vstop v žirijo Slovenija ima talent je pravzaprav sebičen. Čez 10 let se hočem za zmagovalca Slovenija ima talent 2015, ki bo takrat velika zvezda, trkati po prsih: Tega sem pa jaz odkril!« je povedal novopečeni žirant Bizovičar.

Pridružila se mu bo tudi naša letošnja evrovizijska predstavnica: »Na talent gledam širše kot le na nekaj minut odrskega nastopa. Gre za veliko truda, vaje, predanosti in močne volje. Stavka 'Ne zmorem' ne sme biti v repertoarju tistega, ki želi zmagati.«

Sicer so predizbori po Sloveniji zaključeni, produkcijska in žirantska ekipa pa se že pripravljata na avdicijske nastope v ljubljanski Drami.
 

Deli s prijatelji