BIG BROTHER

FOTO: Pia in Sebastjan sta se strastno poljubila

Objavljeno 03. junij 2015 22.07 | Posodobljeno 03. junij 2015 14.46 | Piše: Mo. S.
Poljub je po njunem mnenju trajal več kot pet sekund, Sebastjan pa se poljublja kar dobro, je dodala Pia.

Sebastjan in Pia sta v Big Brotherju poskrbela za novo presenečenje. Ko sta skupaj prišla na vrt, sta se skrivnostno nasmihala, nato pa svoje sotekmovalce dobesedno šokirala s strastnim poljubom. »Kaj delata? Kaj?« svojim očem ni mogel verjeti Mitja, vsa šokirana pa je bila tudi Suzana.

Za njun podvig so ju nagradili z aplavzom in glasnim smehom, Sebastjan, ves popackan od Pijine šminke, pa je zabrusil: »Tako se dela, Tomaž.« »A mi česa ne vemo?« je zanimalo Martina, Soraja pa je menila, da sta le poskusila – prijateljsko. Sebastjan je vendarle razkril, kje tiči vzrok poljuba. »Mitja, rešen si,« je povedal, saj je šlo za novo nalogo, s katero sta z vrta lahko rešila sotekmovalca.

»Vso šminko mi je vzel z ust«

Po zabavni nalogi sta si oba očedila obraz. »Koliko imaš ti te šminke gor?« je negodoval Sebastjan, Pia pa je priznala, da ji je vmes šlo precej na smeh. »Jaz sem te pa čakal, kdaj misliš …« je dodal on. V spovednici je Pia povedala, da nad nalogo ni bila šokirana, težko pa je izbrala pravi trenutek zanjo. Štela sta do deset, nato pa se končno opogumila.

Na vprašanje, kako bi opisal Pijina usta, je Sebastjan odvrnil, da ne ve, je pa z njih pobral vso šminko. »Vso šminko mi je vzel z ust, pa še mene je razmazal,« je dodala Pia, ki priznava, da je to naredila z veseljem, a drug do drugega ne gojita ljubezenskih čustev. Poljub je po njunem mnenju trajal več kot pet sekund, Sebastjan pa se poljublja kar dobro, je še pojasnila Pia.

Deli s prijatelji