BIG BROTHER

FOTO: Pia načrtuje biološkega otroka

Objavljeno 29. maj 2015 11.45 | Posodobljeno 29. maj 2015 11.47 | Piše: S. N.
Razkrila je, da bo pred operacijo morda spermo shranila v banki.
David se je sprostil.

Po Pijinem prikrivanju, sumih sostanovalcev in končnem razkritju, da je še vedno moškiimage, so stanovalci hiše Big Brother njeno drugačnost lepo sprejeli. Zdaj pa je še enkrat nastopil trenutek resnice za Pio, ki je odkrito spregovorila o želji po otroku, in pojasnila, zakaj do zdaj operacije spremembe spola še ni opravila.

»To je dolg in drag proces. Več kot leto dni hodim okoli zdravnikom in psihiatrov. Imeli smo en pogovor, potem so šli na bolniško in jih čudežno več mesecev ni bilo. Nato sem se odločila, da je edina opcija, da grem v tujino. Ampak to tudi stane. Nisem imela sredstev. Lahko bi si privoščila pregled, potem pač … « Strah je ni, jo bo pa vse skupaj (operacija, pregledi in posveti) stalo okoli 20.000 evrov. 

Enkrat si želi družino in otroke, vendar še ne zdaj, je odgovorila Sebastjanu. Razmišlja, da bi spermo dala v banko in imela kasneje otroka z žensko, ki bi bila pripravljena na to.

Radovedne fante je še zanimalo, ali ima težave z jutranjo erekcijo in željo po masturbaciji. Pia je nasmejana odgovorila, da ima vse tako zategnjeno, da ne. Priznala pa je, da je že sodelovala v trojčku z dvema moškima. »Bilo je 'fajn',« je razkrila z nasmehom. 

Pio so raztrgali

Sicer smo na kratko o burnem dogajanju na Davidovi fantovščini že poročaliimage. Če je bilo že tako divje na njegovi lažni fantovščini, si težko predstavljamo, kako bo na njegovi resnični fantovščini. Kakor koli že, na fantovščino spadajo tudi striptizete in dekleta v hiši Big Brother najprej niso bila nič kaj navdušena nad tem, da bi to bile. Možnost izbire je bila sicer le med Ano in Pio.

Na koncu se je posla lotila Pia, ki jo je s sladkimi besedami omehčal tudi Martin. Dejal ji je, da je najbolj ženstvena v hiši, da ima najlepše lase in da je edino ona primerna za vlogo striptizete. No, Pia je popustila in prevzela vlogo striptizete. Ko je prišla na fantovščino, je bila večina (David, Tomaž in Mitja) že kar precej alkoholno podkrepljena in fantom se je dobesedno 'strgalo'.

Le Martin je nekoliko zadržano spremljal vse skupaj, Sebastjana pa je bilo slišati, da je mrmral nekaj o tem, da »še nima vsega zaceljenega« ... Kakor koli že, David, Tomaž in Mitja so po koncu predstave obkolili Pio, David je strgal njene nogavice, z nje je lizal smetano, navdušenje je bilo popolno. V spovednici so vsi pohvalili Pio in Tomaž je dejal, da zasluži posebno nagrado.

Pia je Big Brotherju dejala, da ni pričakovala, da bodo že tako pijani ob njenem prihodu, a se je zabavala, saj je bila v središču pozornosti in je z naklonjenostjo sprejemala poklone fantov.

David je fantovščino vzel tako resno, da se je napil ter bruhal, zato mu je pred spanjem Tomaž zagrozil s tem, da bodo poklicali zdravnika in da bo šel na 'pumpanje' želodca, Ana Mari pa je – kot prava žena – ob njem ležala precej jezna ...

Deli s prijatelji