BIG BROTHER

FOTO: Pia: Marko deluje tako prazno, on bi vsako pof****

Objavljeno 17. marec 2015 08.15 | Posodobljeno 17. marec 2015 08.41 | Piše: P. Pa.

Tomaž ni mogel skriti olajšanja ob spoznanju, da vidi Pio in Tino.

Tomaž se je včeraj kar dvakrat spet vrnil med elitoimage. Za petnajst minut je obiskal opazovalnico in spregovoril s svojima bivšima sostanovalkama. Pia spet ni mogla skriti navdušenja, vidno olajšan, da ju vidi, pa je bil tudi Tomaž.

Ob Tomaževem prihodu pa je bila Pia spet pijana. »Daj, Pia, pokaži mu joške. Saj si jih pokazala že vsej Sloveniji,« je rekla Tina. »Kaj? Joške kažeš?« je vprašal Tomaž, ko se je Pia opotekala po sobi in se spotikala. Tibor se je le smejal in dejal, da se je že navadil.

Tibor je sicer Pii prepovedal uživanje alkohola, a jo je Tina skrivaj, medtem ko sta kadili na balkonu, še vedno napajala. Ko se je Pia uprla, češ da ne sme, da ji Tibor ne dovoli, pa je le zamahnila z roko in dejala, da ji ona dovoli. S pitjem jo je silila tako, da se je na koncu uprla Pia in priznala: »Ne morem več.«

Pii so sicer besede kar vrele iz ust: »Da mi zdaj dajo sem Marka, ga naskočim. Tiborček je tako prijazen, on ima dušo, srce. Marko pa deluje tako prazno, on bi vsako pof****. Tibor je človek. Jaz sem pa srna, ki hodi po gozdu. Jaz rabim onega, ki je na 'mrgh', 'mrgh', da me 'najebe' do konca. Ne bom Tiborju razširjala nog.«

Pri tem se ni mogla upreti, da ne bi dvigovala majice in kazala svojih čvrstih umetnih prsi. Vseeno je imela slabo vest in ob tem govorila: »Ko pridem ven, bom razcapanka, ker kažem joške.« Alkohol je opravil svoje in Pii je ušlo. Tino je dogajanje noro zabavalo, pognala se je k Tiborju v nadzorno sobo in umirala od smeha, kako glasno je Pia ob tem »prdnila«.

Pia pa kar ni nehala s svojo govoranco: »Name se 'palijo' sami taki, ki nimajo nič v glavi. Zakaj name padajo sami taki, ki nimajo nič v glavi? Taki. Jaz sem 'kurva', stari.« Čeprav jo je napila Tina, je naivna Pia nadaljevala polna zaupanja: »Tina, ti si taka ženka, ki bi me peljala na prava pota. Jaz sem v tem svetu izgubljena duša, ki me nihče ne razume, zato so me dali sem, ker sem psihična razvalina, da se zlomim. Od tod bom šla direkt v Ljubljana Polje, direkt na oddelek za mentalno oglušene. No, obolele.«

Tina, ki je Pii prej skrivaj ponujala, naj spije še malo, je po tem, ko je bilo treba v posteljo, obrnila ploščo. Ko je Pia bruhala, je Tina od Tiborja zahtevala, da on spi z njo, češ da ne prenese bruhanja in vonja po alkoholu.

In kaj je Tomaž počel med elito? Big Brother ga je poslal med elito, da mu predajo svojo odločitev, koga bodo tik pred koncem obvarovali nominacij. Ko sta Tina in Tibor razlagala, zakaj so se odločili, kot se so se, se je Pia zvijala ob Tomažu in držala za glavo.

Dekleti sta ga bodrili in prepričevali, naj bo tak, kot je, da naj jih malo bolj zabava.

»Daj, Marka pošlji sem, daj, no,« ga je prosila Pia. Trojica je Tomaža opozorila, naj pazi, saj se nekaterim zdi sumljivo, da ve tako veliko o dogajanju v hiši.

Pia je nato pijana zaspala na postelji, Tina pa jo je zbudila in jo nagnala pod prho. Ta je vztrajala, da mora najprej bruhati. »Tibor, tu boš spal ti, ne bom spala z njo. Že dvakrat je smrdela po alkoholu. Ne bom spala zraven pijane ženske.«

Deli s prijatelji