NA RAJSKEM OTOKU

FOTO: Miha: Geji so poročeni ali pa se selijo

Objavljeno 25. januar 2015 16.00 | Posodobljeno 25. januar 2015 16.00 | Piše: A. K.
Ciklon mu je skoraj uničil dopust, ob večerih pa se je zaradi pomanjkanja moral zadovoljiti s hotelom.
Sprehajal se je z levi.

Po bivanju na posestvu, kjer se je snemal resničnostni šov Kmetija: Nov začetek, kjer hrane, pijače in dobrin ni bilo ravno v izobilju, je Miha Kavčič odpotoval na Mavricij, kjer si je napolnil baterije in se umaknil od vsakodnevnega vrveža.

»Izbral sem ga kot prvo destinacijo na južni polobli. Otok ni pretirano velik, je pa bogat s kulturo in bujnim tropskim rastlinjem,« nam je razložil Miha, ki je na sončnem otoku preživel dober teden. Tam si je privoščil razvajanje v hotelu, obiskal je adrenalinski park, raziskoval džunglo in se celo sprehajal z levi.

Zaradi ciklona skoraj ob dopust

»Žal pa mi je počitnice skoraj uničil močan ciklon Bansi, ki je povzročil pravo neurje in ogromno dežja. V času močnih nalivov sem čas preživljal v telovadnici. Na srečo se je zadnje dneve mojega dopusta ciklon poslovil in sem lahko poskrbel, da sem se v domovino vrnil s temnejšim odtenkom kože,« v smehu pravi Miha, ki je opazil, da je bila njegova denarnica po prihodu domov precej opustošena. »Mavricij je precej drag otok. Ena ura z levi na primer stane celih 100 evrov,« dodaja.

Žurov in gejevske scene ni

In ker je Miha precej divji mladenič, smo bili prepričani, da si je privoščil tudi nekaj zabave. A na njegovo žalost ni bilo tako. »Žurov ni nič, ker je nočno življenje na nivoju Zgornje Kungote. Gejevske scene pa tudi ni, saj Mavricij velja za zelo konservativen otok. Geji so večinoma poročeni ali pa se odselijo v Avstralijo ali južno Afriko. Moral sem se zadovoljiti s hotelskimi večeri in priredbami znanih uspešnic, kot je na primer Madonnina Isla Bonita na indijski način,« nam je še zaupal Miha.

Deli s prijatelji