KMETIJA: NOV ZAČETEK

FOTO: Jacqueline za slovo okarala Dominiko, šok za Franca

Objavljeno 22. november 2015 14.47 | Posodobljeno 22. november 2015 14.48 | Piše: S. U.
Dominika bo občutila pomanjkanje.

Na posestvo je prišlo poslovilno pismo Jacqueline, ki se je po dvoboju poslovila od resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek. Jacqueline je v pismu najprej povedala, da je ponosna nase in da odhaja z dvignjeno glavo in komaj čaka, da objame svoja sinova. Potem je vsakemu sotekmovalcu namenila nekaj besed, na koncu pa je napisala ime nove glave družine. To bo Franc, ki je povedal, da bo poskušal povrniti zaupanje mentorjev, ki so ga v tem tednu nekoliko omajali.

So pa bile v pismu tudi besede, namenjene Dominiki, ki so to menda močno prizadele. A moški niso nasedali na njeno tarnanje, saj ji je Faki kar naravnost povedal, da je lažnivka. Preostali ji tudi niso prizanašali, a se Dominika ni preveč vznemirjala. Povedala je, da jim ne bo pustila, da bi jo psihično uničili. Ko smo že pri njej: moški ji baje pripravljajo maščevanje. Odločili so se, da bodo poskrbeli, da bo tudi sama občutila posledice pomanjkanja. Opazili so, da se Dominika pretežno prehranjuje z jajci in mlekom, zato bodo od zdaj naprej popili vse mleko in pojedli vsa jajca in jo skušali streti na enak način, kot jih je skušala ona.

Franc je v zadnjem času velikokrat povedal, da si želi domov, zato ga je čakalo presenečenje, ki ga bo težko pozabil – obiskala ga je družina. Najstarejši kmet se je ob tem raznežil, vsekakor pa mu je dalo novih moči, da bo nadaljeval boj za 50.000 evrov. Na koncu jih je odpravil z besedami, naj kar gredo, ker da morajo oni nadaljevati delo.

Deli s prijatelji