PRIREDITEV

FOTO: Iris kazala dekolte, Lili pa nosečniški trebuh

Objavljeno 16. marec 2013 20.49 | Posodobljeno 16. marec 2013 23.49 | Piše: Ma. F.
Viktorja za življenjsko delo je prejel legendarni igralec Boris Cavazza, ki je navzočim voščil le dober tek in lahko noč.

V Cankarjevem domu se je odvila podelitev viktorjev. Prireditev, na kateri podeljujejo nagrade na področju medijev in glasbe, so vodili priljubljeni slovenski komiki: tandem Slon in Sadež, Denis Avdić, Bojan Emeršič, Lado Bizovičar, Jonas Žnidaršič, Tadej Toš ter dvojec Godart.

Viktorja posvetil Matjažu Tanku

Viktorja za obetavno medijsko osebnost je prejela Nika Manevski. Med dokumentarnimi oddajami je slavil Križnarjev dokumentarec Oči in ušesa Boga. Viktorja za voditelja informativne oddaje je prejel Slavko Bobovnik, ki je nagrado posvetil preminulemu Matjažu Tanku.

Med informativnimi TV-oddajami je slavila oddaja Odmevi. Viktorja za najboljšega glasbenega izvajalca so prejeli Modrijani, kipca za televizijsko osebnost pa Vid Valič. Med zabavnimi TV-oddajami je slavil šov X Factor, viktorja za voditelja zabavne TV-oddaje pa je prejel Peter Poles. Kipec za najboljšo otroško in mladinsko TV-oddajo je prejela oddaja Male sive celice.

Viktorja za življenjsko delo je prejel legendarni igralec Boris Cavazza, ki je navzočim voščil le dober tek in lahko noč.

Deli s prijatelji